Adil Rami ayrılığı açıkladı!
29.12.2019

1/11
Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmasına rağmen daha sonra inişli çıkışlı bir grafik çizen Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemi yaklaşırken, takımdaki bazı isimlerin geleceği henüz netleşmedi.

2/11
Şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek isteyen sarı-lacivertli takım, ligin ikinci yarısına ara transferde yapacağı takviyelerle iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor.

3/11
Kadroya katılacak isimlerin yanı sıra takımdan kimlerin ayrılacağı da merak konusu olurken, sezon başında bonservis bedeli olmaksızın transfer edilen Fransız futbolcu Adil Rami'de sıcak bir gelişme yaşandı.

4/11
Fenerbahçe'ye dünya şampiyonu apoletiyle gelen tecrübeli defans oyuncusu oynadığı maçlarda teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne giremedi ve yedek kulübesine hapsoldu.

5/11
Genellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarında rotasyon oyuncusu olarak tercih edilen Adil Rami'nin bu durumndan oldukça mutsuz olduğu öğrenildi.

6/11
Fransızların ünlü spor gazetesi L'Equipe'in “Teknik direktörü tarafından yedeğe kaldırılan Adil Rami, Fenerbahçe'de başarılı olamıyor“ başlığı ile verdiği özel haberde çarpıcı detaylar paylaşıldı.

7/11
Deneyimli stoperin, takımda 5. yedek konumuna düştüğününün altı çizildi ve oyuncunun Türkiye'den ocak ayında ayrılabileceği ifade edildi.

8/11
Rami'ye yakın kişilerin L'Equipe'e yaptığı konuşmada Fransız futbolcunun geleceğine ilişkin şu ifadeler kullanıldı:

9/11
Uzun zamandır süre almayı hazır bir vaziyette bekliyor. Yalnızca tek bir isteği var; o da yeniden sahada olmak. Az kullanıldığı için kafası karışık.

10/11
Bu sözler, Rami'nin ara transferde takımdan ayrılabileceği iddialarını güçlendirdi. Öte yandan yine Fransız basını tarafından daha önce de gündeme getirilen bu iddia sportif direktör Comolli tarafından yalanlanmıştı.

11/11
Ancak o günden bu yana Adil Rami'nin süre alma durumunda bir değişiklik yaşanmadı ve oyuncu Serdar Aziz, Zanka, Sadık Çiftpınar gibi isimlerin gerisinde kaldı.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.