Fenerbahçe'den Galatasaray'a tarihi çalım! Florya'dan Kadıköy'e...
29.12.2019

1/16
Ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Süper Lig'de bütün ekipler listesindeki yıldızlar için harekete geçmeye başladı.

2/16
Ocak ayında transferde büyük bir hareketlilik yaşanacakken, Fenerbahçe ve Galatasaray öne çıkan takımlar olarak göze çarpıyor.

3/16
Galatasaray, Antalyaspor'u sahasında 5-0 mağlup ederek gövde gösterisi yaparken, sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmayı başardı.

4/16
Camiada bunun morali yaşanırken, sarı-kırmızılılarda gözler artık tamamen ara transfer dönemine çevrildi. Sarı-kırmızılılar listesindeki yıldızlar için temaslarını hızlandırdı.

5/16
Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılar, ocak ayında 5 transferi bitirmek için kolları sıvamıştı.

6/16
Eski yıldızı Henry Onyekuru'nun kiralık transferi için hem Monaco, hem de oyuncuyla anlaşma sağlayan Galatasaraylı kurmaylar ocak ayında bu transferi duyurmaya hazırlanıyor.

7/16
SARACCHI DE TAMAM!

Galatasaray, Henry Onyekuru'dan sonra Leipzig forması giyen sol bek Saracchi'yi de imza aşamasına getirdi. Teknik direktör Fatih Terim, Antalyaspor maçı sonrasında Nagatomo'nun takımdan ayrılacağı sinyalini vermişti.

8/16
Genç yıldız adayı Saracchi, Süper Lig'in ikinci yarısında Nagatomo'nun yerine o bölgede sarı-kırmızılı formayı terletecek.

9/16
Galatasaray'da Arda Turan belirsizliği yaşanırken, transfere bitti gözüyle bakılan futbolcu için ezeli rakip Fenerbahçe'nin de devreye girdiği öğrenildi.

10/16
Yaz transfer sezonunda Deniz Türüç ve Vedat Muriç transferleriyle rakibine çalım atan sarı-lacivertlilerin rakibine bir şok daha yaşatmayı amaçladığı kaydedildi.

11/16
Bu sezon şampiyonluktan başka bir düşüncesi olmayan sarı-lacivertlilerin, Galatasaray'ın her konuda anlaşma sağladığı futbolcu için girişimlere başladığı bildirildi.

İşte gündem yaratacak transfer gelişmesinin detayları...

12/16
SEKIDIKA'YA FENER KANCASI!

Eskişehirspor'da forma giyen Jesse Sekidika'nın Galatasaray'a transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.Sekidika'yı ilk isteyen ve ilgilenen kulüp Galatasaray olsa da transfer şartları, yaşı ve yeteneği ile talipleri de arttı.

13/16
Fenerbahçe'nin de 23 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusunu istediği ve ilgilendiği belirtildi. Şimdi gözler Jesse Sekidika'ya çevrilirken, kendisi adına en doğru kulüp ve tercihi yapması bekleniyor.

14/16
Eskişehirspor ile anlaşması sezon sonunda bitecek oyuncu için ezeli rakiplerin sıkı bir mücadeleye girişmesi bekleniyor.

15/16
JOKER

Asıl mevkisi sol kanat olan Sekidika, aynı zamanda sağ kanatta ve santrafor pozisyonun da görev yapıyor.

16/16
SUDAN UCUZ!

Sırp ekibi Napredak Krusevac'tan 60 bin euro bonservis bedeliyle alınan Jesse Sekidika bu sezon Eskişehirspor forması ile 16 maçta 8 gol ve 2 asiste imza attı. Nijeryalı futbolcu futbol eğitimini Benfica ve Stoke City gibi kulüplerde aldı.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.