Fenerbahçe'ye Fransa'dan Slimani piyangosu!
28.12.2019

1/8
Ara transfer dönemi öncesinde Fenerbahçe'de transfer için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Teknik direktör Ersun Yanal ve sportif direktör Damien Comolli, yurt içi ve yurt dışından yıldız isimleri yakından takip ediyor.

2/8
Finansal Fair Play kıskacında olan Fenerbahçe transferde ince eleyip sık dokuyor. Buna göre transferde iki hedef belirleyen sarı-lacivertliler ilk olarak bonservis geliri elde edebileceği oyuncularla yolları ayıracak...

3/8
MURİÇ İÇİN FRANSA'DAN FLAŞ HABER!

Fenerbahçe'de transfer operasyonları bir yana, ayrılacak isimler de netleşiyor. Bu bağlamda sürpriz bir gelişme yaşandı...

4/8
Daha önce Leicester City, Manchester United, Tottenham'ın takip ettiği bilinen ve Fiorentina'nın da radarında olduğu aktarılan Muriç için yeni gelişme Fransa'dan...

5/8
Forvet hattında Slimani ve Ben Yedder gibi isimleri bulunduran Monaco'nun Kosovalı golcü için gizli bir operasyon yürüttüğü aktarıldı!

6/8
Haberin detaylarında verilen bilgilere göre Monaco, Vedat Muriç'i düzenli olarak izliyor. 25 yaşındaki forvetin sol ayağını adeta bir raket gibi kullanması, onun en büyük özelliği olarak gösteriliyor.

7/8
Fotomac.com.tr'nin haberine göre Vedat Muriç'in oyun stilinin Slimani'ye uyacağını düşünen yetkililer, bu transferde ısrarcı olacak.

8/8
MONACO SCOUT GÖNDERDİ

Öte yandan Monaco'nun Muriç'i izlemesi için Türkiye'ye bir scout gönderdiği ve oyuncu için detaylı bir rapor hazırlaması adına bir süre İstanbul'da bulunduracağı aktarıldı.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.