Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın isyanı
28.12.2019

1/11
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal çok dertli... bir dokun bin ah işit ruh halini yaşıyor. Derbiden sonra yaptığı ''teknik direktörsüz...'' lafı sonrasında ''bu hafta içinde konuşacağım'' sözleri, ardından da Başkan Ali Koç ile Saracoğlu’nun otoparkında görüşmesi...

2/11
Ersun Yanal basın toplantısı yapmayacak. Çünkü Başkan’dan izin çıkmadı. Bir tweet attı iş bitti. Ancak TV’lerde yorumculuk yaptığı dönemlerde kendisine iş teklif eden ve veren bir nevi yakın dostu denebilecek kişiye içini döktü. Anlattı da anlattı...

3/11
* Beni eleştirsinler. Eleştiriye karşı değilim. Hatta eleştirilerden ders çıkardığım çok oldu. Ama bel altı vurmasınlar. Özel hayatım çok hareketliymiş. Yeni çocuğum doğdu kaç kişinin haberi oldu. Deniz dışında, motosiklet dışında, fotoğraf dışında ne hareketliliğim var. Bunlar hareketlilikse, evet hareketliyim.

4/11
* Fenerbahçe’ye gelirken, Milli Takım’a giderken, Trabzonspor’a hoca olurken kulis yaptım mı? Lobim var mı? Gazetecileri arayıp, onlar haber yazdırdım mı hiç? Onları yemeklere çıkarıp, “bunların yazmayın ama yazın” tarzında işlere girdi mi?

5/11
* Seyirci ile bağım yok. Kim, nasıl, ne şekilde organize eder bilmem taraftarı. ''Ersun Yanal'' diye bağırsınlar diye hiçbir tribün liderini yanıma çağırmadım. Ama biliyorum, ''Ersun Yanal...'' diye tribünlerde bağırıp, destek verenler zamanındaçok susturulmaya çalışıldı.

6/11
* Her hafta gönderiliyorum. Her maça çıkmadan önce oyucular ''hoca bu hafta gidiyor mu?'' diye konuşuyor. Duymuyor muyum? Sonra ben onları maça konsantre etmeye çalışıyorum. Türkiye’de benden sert hangi hoca eleştirilebiliyor.

7/11
* Elimdeki kadro; Galatasaray’dan mı, Beşiktaş’tan mı, Trabzonspor’dan mı, hatta Başakşehir’den mi daha iyi?.. beklerin yedeği yok. Stoper sorun. Kanatlarda sorun var. Vedat Muriqi’nin alternatifi yok.

8/11
* Aldırdığım oyunculara her zaman sahip çıkarım... Luiz Gustavo, Max Kruse ve Vedat Muriqi dışında yapılan transferler benim dışımda gerçekleşti. Bir de Kolarov’u çok istedim. Olmadı.

9/11
* Benim yaptırdığım idmanları izlesinler, sonra da Premier Lig ile La Liga’ya gitsinler orada idman izlesinler. Orada olup da, bizim yaptırmadığımız çok geride olduğumuz bir şey varsa bugün görevi bırakmaya hazırım.

10/11
* Obradovic’in kovulacağı yerine hoca arandığı haberler çıktı. Başkan öyle bir sahip çıktı ki, herkes sustu. Ya benim için.

11/11
* Eldeki bu kadro ile benden daha fazla başarılı olacağını düşündükleri bir teknik adam varsa buyursunlar getirsinler.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.