Fenerbahçe'den transfer haberleri
27.12.2019

1/7
Devre arası transfer dönemine kısa bir süre kala Fenerbahçe'de hareketlilik yaşanıyor. Sarı-lacivertliler hangi bölgelere transfer yapacak, Ricardo Rodriguez'de son durum ne? Transferle ilgili son dakika gelişmeleri...

2/7
Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Fenerbahçe devre arasında bir sol bek transferi yapmayı planlarken listenin başında Milan’ın sol beki Ricardo Rodriguez yer alıyor.

3/7
Şili asıllı İsviçreli oyuncu için uzun zamandır temaslarda bulunan Sarı-Lacivertli kulüp henüz anlaşma noktasına gelemese de oyuncunun Fenerbahçe’de oynamaya sıcak bakmasından dolayı bu transferi sonlandırma konusunda oldukça umutlu.

4/7
Milan’ın oyuncu için istediği yüksek bonservisi düşürmeye çalışan ve ilk aşamada oyuncuyu 6 aylığına kiralamak isteyen Sarı-Lacivertliler gerekirse zorunlu satın alma opsiyonu koyulmasına da razı olabilir.

5/7
Oyuncuya belli sayıda maç oynama garantisi vererek EURO 2020 öncesi futbolcuyu da ikna etmek isteyen Sarı-Lacivertliler henüz maaş konusunda da anlaşamamış olmasına rağmen bu konuda masada çözülemeyecek bir sorun gözükmüyor.

6/7
Rodriguez dışında da yerli ve yabancı adaylarla ilgili girişimlerini sürdüren Fenerbahçe’de devre arasında bir de skorer kanat forvet transferi yapılması hedefleniyor.

7/7
Ersun Yanal bir de stoper talep etmesine rağmen maddi kısıtlamalar nedeniyle bu fikre an itibariyle sıcak bakılmıyor.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.