Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Transferde sona gelindi
27.12.2019

1/5
Süper Lig'de geride kalan 16 haftada 28 puan toplayan ve 4. sırada yer alan Fenerbahçe devre arası transfer döneminde yapacağı takviyelerle ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek istiyor. Sezon başından bu yana yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulamayan Hasan Ali Kaldırım ile rekabete girebilecek bir bek arayan Fenerbahçe, Portekizli oyuncunun transferinde sona çok yakın.

2/5
Ligde son olarak Beşiktaş'ı 3-1 mağlup eden sarı lacivertliler 4 Ocak 2020'de başlayan transfer dönemi öncesi temaslarını sıklaştırdı. Bu doğrultuda Hasan Ali Kaldırım ile rekabete girebilecek bir bek arayan Fenerbahçe, Portekizli oyuncunun transferini büyük oranda tamamladı.

3/5
Teknik direktör Ersun Yanal'ın savunmanın soluna Hasan Ali Kaldırım ile rekabete girecek bir oyuncu istemesinin ardından çalışmalarını hızlandıran yönetim, Fabio Coentrao'yu gündemine aldı.

4/5
UEFA ile arasındaki Finansal Fair Play anlaşması sebebiyle bonservisi elinde olan oyunculara yönelen Fenerbahçe, A Spor'un haberine göre 31 yaşındaki sol bek ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. A Spor'da yer alan son dakika haberine göre Coentrao, Sarı Lacivertli formaya çok yakın.

5/5
2016-2017 yılları arasında Real Madrid'de de forma giyen ve Portekiz ekibi Rio Ave ile yollarını ayırdıktan sonra kendisine kulüp arayan Fabio Coentrao, İspanyol deviyle 106 maça çıkmış ve bu maçlarda 1 gol atıp 11 asist yapmıştı.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.