Ahmet Çakar: “Aziz Yıldırım'a neden cevap vermedin?“
25.12.2019

1/7
Sabah Gazetesi yazarlarından Ahmet Çakar, Ersun Yanal'ın gündeme bomba düşen açıklamalarını yorumladı.

2/7
TUHAF TUHAF İŞLER YAPTI

Ersun Yanal F.Bahçe gibi büyük bir camianın teknik direktörlüğüne yakışmayacak stratejik hataları yapıyor. Koltuğu sallanıyordu, Beşiktaş gibi çok ciddi bir rakibe karşı ezici bir galibiyet aldı. Ama basın toplantısında Yanal, tuhaf tuhaf işler yaptı.

3/7
BU KADAR BÜYÜTECEK NE VAR?

Neymiş efendim, F.Bahçe'nin üstüne oyunlar oynanıyormuş. Güya maç öncesi Emre ile kavga etmişler, Emre de postasını koyup tribüne çıkmış. Yahu Ersun Yanal, futbolda bu tür şeyler olur. Diyelim ki böyle bir şey olmadı, bunu da bir basın mensubu söyledi. Bu, bu kadar büyütülecek bir konu mu ki muhteşem bir galibiyet sonrası bunları gündeme getirip 'soru almayacağım' diyorsun.

4/7
AZİZ YILDIRIM'A CEVAP VERDİ Mİ?

Eski başkan Aziz Yıldırım seninle ilgili çok üzücü suçlamalarda bulunduğunda niye gıkın çıkmadı? O zaman çıkıp da basın toplantısı yapıp 'Ben antrenman saatlerini Aziz Yıldırım'ın dediği gibi ayarlamıyorum' demedin.

5/7
F.BAHÇE, BLANC İLE GÖRÜŞTÜ

Asıl konu şu; Yanal, Beşiktaş maçını kaybetseydi kovulacaktı. Hatta aldığım duyuma göre Comolli, Fransız Laurent Blanc ile görüşme bile yaptı. Bunu da Ersun Yanal biliyordu ve yönetimle problemler yaşamaya başlamıştı ki, Beşiktaş galibiyeti imdadına yetişti.

6/7
ERGEN TRİBİNİN ASIL NEDENİ BU

Oradaki ergen tribi gibi görünen davranışının asıl nedeni, medyaya değil kendi yönetimi ve başkanınadır. Gelelim Emre Belözoğlu'na… Son yıllarda abilik ve liderlik özelliğiyle de çok önemli aşama kaydettiğin halde sen konu mankeni gibi oraya niye çıkarsın?

7/7
SENİN BUNA İHTİYACIN YOK

Senin kariyerinin ve karizmanın böyle şeylere ihtiyacı yok. Baktın çok vıdı vıdı oluyor, yazılı bir açıklama ile bunun olmadığını söylersin olay biter. Sonuç olarak Pazar gecesi Yanal ve Emre'nin yaptığı hareketleri hiç doğru bulmadım.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.