Kosovalı gazeteciden Muriç yorumu
22.12.2019

1/6
Kosovalı gazeteci Driton Latifi, Fenerbahçe forması giyen vatandaşı Vedat Muriç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Latifi, Muriç, bu maçı beklediğini söylüyor. Son dönemde çıkan transfer haberlerine en iyi cevabı sahada vermek istiyor” ifadelerini kullandı.

2/6
Fenerbahçe'nin en önemli kozlarından biri Muriç

Süper Lig’de 16. haftada Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Lig yarışının kaderini etkileyecek maçta sarı-lacivertlilerin en büyük kozu golcü Vedat Muriç olacak.

3/6
Latifi: “Muriç, Beşiktaş'ı yeneceklerine inanıyor“

Veqsport.com yazarı Latifi, Muriç’in Beşiktaş derbisini beklediğini belirterek, “Muriç, bu maçı beklediğini söylüyor. Son dönemde hakkında çıkan transfer haberlerine en iyi cevabı sahada vermek istiyor. Kendisiyle alakalı çıkan transfer konuşmaları, bonservis bedelleri ya da izleniyor haberleri hiç ama hiç etkilemiyor. Tamamıyla derbiye motive olmuş durumda. Hem kendisi için hem de takımı için bu derbi maçının ne kadar önemli olduğunun bilincinde. Yüzde 100’ü ile bu maça hazırlanıyor. Biraz şans yanlarında olursa Beşiktaş’ı yenebileceklerini çünkü iyi olan tarafın kendileri olduğuna inanıyor. Ayrıca bu karşılaşmanın Fenerbahçe açısından çok kritik olduğunun farkında” ifadelerini kullandı.

4/6
Muriç'in aldığı ödüle dikkati çekti

Vedat Muriç’in Kosova’da ülke federasyonu tarafından 2019’un ‘en iyi futbolcusu’ olduğunu da anımsatan Kosovalı Driton Latifi şu sözlerle son durumu anlattı:

5/6
“Derbi test maçı olacak“

“Muriç şu ana kadar daha iyi bir takım ya da daha iyi bir ligde oynayacak değerde olduğunu birçok kez gösterdi. Bana kalırsa, Muriç açısından da Beşiktaş gibi bir rakibe karşı yapacakları bu derbi, iyi bir test maçı olacak. Kosova’nın en iyi futbolcusu seçildi son olarak.

6/6
“Bu ödül Muriç'e moral oldu“

Bu ödül ona Kosova Futbol Federasyonu tarafından verildi. Bu ödül Muriç için çok anlamlı. Çocukluğundan beri gelen süreçte çok önemli. Beşiktaş derbisi öncesi bu ödül bir moral oldu.” (Skorer)


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.