Mehmet Demirkol'dan gündem değerlendirmesi
20.12.2019

1/13
Spor yazarı Mehmet Demirkol, beİN Sports'ta yayınlanan 'beİN Manşet' programında gündemdeki konuları değerlendirdi. İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları...

2/13
BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE MAX KRUSE...

Max Kruse'nin oynamayacağına dair duyum aldım. Resmi değil ama güçlü kaynaklardan söylenen bir şey. Henüz doğrulatamadım. Ben de Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'inde Max Kruse'yi düşünmüyorum. Sivasspor'a karşı mücadele edemeyen, top yapamayan Fenerbahçe orta sahası, Beşiktaş'a karşı da sıkıntı yaşar.

3/13
FENERBAHÇE 4-2-3-1 OYNAYABİLİR

Vedat Muriqi, Sivas'ta iki tane güçlü stoperin arasında kayboldu. Fenerbahçe 4-2-3-1 oynayabilir. Ozan Tufan sağ bekte oynayabilir. Mauricio Isla inanılmaz kopuk durumda. Orta sahanın biraz daha dirençli olması gerekiyor gibi gözüküyor.

4/13
SİVAS'TA SÜREKLİ TOP KAYBETTİLER

Fenerbahçe, Sivas'ta sürekli top kaybetti. Bunu nasıl çözerler? Max Kruse, Emre Belözoğlu ve Luiz Gustavo şu şablonda olmadı, yani bu form durumlarıyla olmadılar.

5/13
N'KOUDOU SAĞLIKLIYSA OYNAR

Beşiktaş'ta Kevin N'Koudou sağlıklıysa, Fenerbahçe'ye karşı oynar. Abdoulay Diaby 10 numara pozisyonunda oynar. Tabii Abdullah Avcı, Adem Ljajic'i kenara almayı düşünürse Diaby ortaya geçer. Ancak bunu yapacağını düşünüyorum.

6/13
DERBİDE OYNAMA İHTİMALİ YOK

Oğuzhan Özyakup için ne kadar kötü ve üzücü bir durum, “Bedeli 50 milyon euro“ denirken, unutulan bir isim haline geldi. Fenerbahçe derbisinde oynama ihtimali yok.

7/13
BERABERE BİTMEZ

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi 0-0 bitmez. Ancak maç öncesi iki takımın yaklaşımlarına bakarsak olabilir gibi gözüküyor. Bence yine 0-0 olmayacak. İki takımdan biri 40 puanda olsaydı, diğerinin hocası derbiden sonra giderdi. Göztepe - Galatasaray maçından çıkacak sonuç da derbiyi etkiler.

8/13
TAKIM DAHA DA GERİYE GİTTİ

Ersun Yanal'ın artık bir karar vermesi lazım. Her gün söylüyorum, adımız Ersun Yanal muhalifine çıktı. Ancak vaad edilen bir şey var ve ortada bir durum var. Geçen sene söyledikleri şeyler, bu sene ne kadar uygulanabiliyor, buna bakmak lazım. Fenerbahçe tamamen hücumların kalitesine bakıyor, başka bir şey yok. Takım sezon başından daha da geriye gitti.

9/13
UEFA'YA MESAJ...

Cüneyt Çakır derbiye seçildi, bence burada başka mesaj var. UEFA'ya da bir mesaj veriliyor; “En iyi hakemimiz Cüneyt Çakır, biz ona güveniyoruz, siz de güvenin mesajı veriliyor.“

10/13
TÜRKİYE'DE OLSA EN AZ 5 FAUL ÇALINIRDI

Bizde futbolcular, kendilerini yere bıraktıklarından faul almaya alışmış durumda. Marcao olarak söylemiyorum, Ankaragücü maçında Ali Şansalan yemedi, şaşırdı. Ömer Bayram, PSG maçında 9 kez düştü, 1 kez faul çalındı. Türkiye'de olsa en az 5 kere faul çalınırdı. Bu fauller oyuncunun işine geliyor, teknik adamın işine geliyor, hakem de 'Ne olacak çalayım' diyor, onun da işine geliyor.

11/13
ÖZÜR DİLEMEK ERDEMDİR

Özür dilemek erdemdir, Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'ye bunun için teşekkür ederiz. Peki iki gündür neden o zaman 'Muslera, bana vurdu' falan gibi şeyler söyledin? Ne olacak şimdi? Bunun bir reklam çabası olmadığını kim iddia edebilir? Varsa bir şey, o zaman peşinden gidin. İki gündür ortalık birbirine girdi.

12/13
“TÜRKİYE'DE FUTBOL DOĞRU YORUMLANMIYOR“

Okan Buruk'un 'Türkiye'de futbol doğru yorumlanmıyor' sözüne katılıyorum. Herkesin bir ajandası var çünkü. Herkesin demeyelim ama... Kendi tuttuğumuz takımın taraftarına kendimizi beğendirmeye çalışıyoruz. Sosyal medya ile bu iş tamamen bu yana gitti. 1990'lardan önce hangi yazarın, hangi takımı tuttuğunu bilmezdim. Şimdi sosyal medya ile birlikte 'Yanlış da olsa, benim takımım yapıyorsa sorun yok' fikri var, böyle bir şey olabilir mi?

13/13
NDİAYE TRABZONSPOR'A KATKI SAĞLAYABİLİR

Badou Ndiaye'nin son dönem performansına hayran değilim ama Ogenyi Onazi olmadığı için Trabzonspor'a biri lazım. Onazi oynayacak ama nasıl oynayacak bilmiyoruz. Ndiaye, Trabzonspor'a katkı sağlayabilir. Tabii imzalar atılmadan bu transfere bitti gözüyle bakamayız


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.