Spor yazarlarından İstanbulspor - Fenerbahçe maçı değerlendirmesi!
19.12.2019

1/8
Spor yazarları, Fenerbahçe'nin 4-0'ın rövanşında 2-0'la tur atladığı İstanbulspor karşılaşmasını değerlendirdi. İşte Bilgiç'in kaleme aldığı o yazı...

2/8
“ZANKA ATTI, İSTANBUL PES ETTİ“

(GÜRCAN BİLGİÇ/SABAH) Hiç de 4-0'ın rövanşı gibi oynanmadı... İki takım da ilk 45 dakikayı kora kor geçirdiler ve birbirlerine zorluk çıkarmak için her şeyi denediler. Ama ikinci yarı başlayıp Zanka'nın golünün gelmesiyle beraber İstanbulspor pes etti. Şut atamadı, maçı bitirdi.

3/8
“TOLGA, DENİZ VE FERDİ, IŞIK VERDİ“

(GÜRCAN BİLGİÇ/SABAH) Ersun Yanal; hiç oyuncu değiştirmedi, yedeklerine 90 dakika süre tanıdı. Bu maçtan ilk 11 adayı çıkar mı diye düşündüğümüzde Tolga Ciğerci, Deniz Türüç ve Ferdi'nin ışık verdiğini ama 'Bu oyuncular neden yedekte kalıyor' fikrinin bizde oluşmadığını da söylememiz lazım.

4/8
“DENİZ TÜRÜÇ'Ü İMA ETTİ“

(GÜRCAN BİLGİÇ/SABAH) Ersun Yanal maç sonrasında yaptığı açıklamalarda sol bekte oynattığı Deniz Türüç'le ilk yarıyı bitirebileceğini ima etti. Beşiktaş derbisiyle birlikte sakatlıkların getirdiği mecburi rotasyonda ilginç bir gelişme yaşayabiliriz. Top Fenerbahçe'ye geçtiğinde Jailson'la stoperleri üçlediler. Top rakipteyken dörtlü defans oynadılar. Bunun anlamı rakibin hızlı ataklarına karşı çok pozisyon veren defans yapısında Ersun Hoca'nın bir çözüm arayışında olduğudur.

5/8
“FERDİ İNŞALLAH ŞIMARMAZ“

(GÜRCAN BİLGİÇ/SABAH) Ferdi Kadıoğlu'nun özgüvenini çok yüksek buldum. Taraftarın desteği ile birlikte çok cesur oynadı, risk aldı ve umut oyuncusu olabileceğini gösterdi. İnşallah şımarmaz

6/8
“İKİ BÖLGEYE ÖZELLİKLE DİKKAT“

(İLKER YAĞCIOĞLU/TAKVİM) Dün geceki mücadele aslında formalite maçıydı. Çünkü turu kimin geçeceği Kadıköy'de oynanan ilk maçta belli olmuştu. Ancak Fenerbahçe, buna rağmen işini ciddiye aldı ve rahat bir şekilde turu atlayan takım oldu. Ersun Hoca dün iki bölgedeki oyunculara özellikle dikkat etmiştir.

7/8
“RAMI HALA HAZIR DEĞİL“

(İLKER YAĞCIOĞLU/TAKVİM) Sadık'ın sakatlağında Zanka'nın durumunu biliyor ama Rami'nin nasıl performans göstereceğini ve pazar günü için hazır olup olmayacağını dikkatlice izlemiştir. Rami bence hala hazır değil gibi.

8/8
“DENİZ FAYDALI OLABİLİR“

(İLKER YAĞCIOĞLU/TAKVİM) Sol bekte denediği Deniz Türüç, mesafe uzadıkça ve her pozisyonda atağa katılınca temposu düşüyor, bu da doğal. Asıl görevinin savunma yapmak olduğunu ve hücuma doğru zamanda çıkmak olduğunu öğrenirse o bölgede faydalı olabilir. Alper ve Ferdi iyi bir maç çıkardı.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.