Fenerbahçe'nin Ocak transferindeki şifreleri belli oldu
26.11.2019

1/6
OCAK TRANSFERİ İÇİN KOLLAR SIVANDI

F.Bahçe devre arasında transferde sıcak saatler yaşayacak. Sezon sonunda taraftarına şampiyonluk sevinci yaşatmak isteyen Sarı-Lacivertli Yönetimin transfer için kolları şimdiden sıvadığı ve çalışmalara başladığı öğrenildi. Kanarya, öncelikle 2 yıldızını elden çıkartacak.

2/6
MOSES DÖNEMİ BİTECEK

Kayserispor maçında bekleneni veremeyen Moses, Kasımpaşa ve Kayserispor maçlarında da 11'de başladı ancak isteneni veremedi. Fenerbahçe ile olan kiralık sözleşmesi sona erecek olan Moses'in satın alma opsiyonu kullanılmayacak ve hem maliyet olarak rahatlanılacak hem de yabancı kontenjanında yer açılacak.

3/6
JAILSON VE ZAJC YOLCU

Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Brezilyalı ön libero Jailson ve Sloven yıldız Miha Zajc ile yollar ayrılacak. Devre arasında iki yıldızı isteyen kulüplerle masaya oturulacak.

4/6
YANAL RAPORUNU SUNDU

İki oyuncuyu satacak F.Bahçe'nin ise kadrosunu 3 oyuncuyla güçlendirmesi bekleniyor. Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda harekete geçen Fener, devre arası düğmeye basacak.

5/6
COMOLLI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Kanarya Ocak ayında 1 forvet, 1 kanat ve bir de sol bek alacak. Sportif Direktör Damien Comolli oyuncuların menajerleriyle temas halinde.

6/6
GOLÜ VE ASİSTİ YOK

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Jailson, bu sezon 9 maça çıktı. Toplamda 634 dakika görev aldı. Gol ve asist üretemedi. Miha Zajc, Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olmuştu.


Fenerbahçe'nin listesindeki 20'lik Arjantinliyi açıkladılar: Medina'nın alternatifi

Arrow

Fenerbahçe'de Cenk Tosun gelişmesi: Karar çıktı

Arrow

15 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.