Rıdvan Dilmen'in Malatyaspor Fenerbahçe yorumları
25.11.2019

1/16
Rıdvan Dilmen Fernbahçe'nin Malatyaspor'la 0-0 berabere kaldığı maçı değerlendirdi.

2/16
BU HAKEMLERLE MAÇLAR BÖYLE BİTER

Bu antrenörlerle, bu hakemlerle maçlar böyle biter. Kemalettin Şentürk iyi adamdır, düzgün adamdır. Kemalettin ve Kemalettingiller, 'Allah'ım tam zamanında oynamamız lazım' diyorlar.

3/16
2.,5 SANTRAFOR VAR

Fenerbahçe'de planlama doğru değil, 2,5 santrfor var. Muriqi, Mevlüt ve forvet oynayabilecek Kruse sakat.

4/16
PLANLAMA DOĞRU DEĞİL

Bir planlama yapılırken, doğru transferler yapılması lazım. Tolgay, Jailson, Emre, Alper, Gustavo, Tolga, Ozan... 7 tane orta saha var.

5/16
KASADA 100 MİLYON EURO YOK

Luiz Gustavo, Fenerbahçe ve Türkiye'nin her takımı için değerli bir oyuncu ama önce bu takımı boşaltacaksın. Senin 100 milyon euro harcama imkanın yok.

6/16
NASIL GOL ATACAKSIN

Fenerbahçe bugün 4-6-0 oynadı, nasıl gol atacaksın? Penaltı olursa belki. Akan oyunda gol olmaz. İptal edilen gol doğru karar, Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı da penaltı. Penaltının kurallar gereği tekrar edilmesi lazımdı.

7/16
ZOR DEPLASMAN

Sergen Yalçın da, Ersun Yanal da çok mutsuz değildir. Malatya deplasmanı zor, 1 puan aldık demiştir.

8/16
KÖTÜ KADRO DEĞİL

Şutta 1, kornerde 1, taçta 1, tabloda kaç? 4. sırada. Her şey istatistik mi? Ali bey de televizyonda istatistik anlatıyor. Fenerbahçe'nin kadrosu ceza sahası dışı ve duran top takımı. Fenerbahçe'nin kadrosu kötü kadro değildir.

9/16
VEDAT...

Bazı oyuncular vardır, çok oyuncudur. Size taktik olarak B-C planları getirir. A, daha çok kesin, Vadat var orada dersin. B, gel sana duvar olsun. C, çok baskı yedik, uzun oynayın Vedat'a, topu tutsun dersin.

10/16
DENEYECEĞİM HOCAM

Vedat Muriqi'nin bildiğim kadarıyla MR neticesinde, öyle bir oyuncudan bahsediyoruz ki sakatlanıyor ve hemen oyuna giriyor. Sakatlandığında devam etti. Geçen telefonda konuştum, geçen hafta MR, 5 hafta hocam dedi. Normal oyuncular için diyorsun herhalde dedim, sen daha çabuk dönersin dedim. İnşallah deneyeceğim hocam dedi.

11/16
EKONOMİK OLARAK

Ekonomik olarak bakmışlar, Vedat'ı almışlar. Bu işi yapabilecek oyuncun da sakat, Max Kruse.

12/16
İSTATİSTİK

Fenerbahçe'nin bir numaralı düşmanı istatistiktir. Elinizi vicdanınıza koyun, bu kadar istatistikli bir takım 15 puan kaybeder mi...

13/16
FATİH HOCA..

Kayserispor Fenerbahçe’ye tek galibiyetini almış. Sonuncu Gençlerbirliği’ne Galatasaray kaybetmiş. Fatih Hoca son toplantıda dediklerine göre bu kadronun önde baskı yapamadığını anlamış. Nzonzi, hazır olmayan Lemina ve Seri ile bunu yapamazsınız.

14/16
BÖYLE BİR LİGDE OYNUYORUZ

Son 8 maçta 1 galibiyeti olan Alanyaspor’un liderle 5, Fenerbahçe ile 2 puan farkı var. Galatasaray ile aynı puanda. Ligin 12. haftasındayız, 30. hafta da değil. Bugün yenselerdi yine yukarıdaydı. Böyle bir ligde oynuyoruz.

15/16
TRABZONSPOR...

Ligin ikincisi Trabzonspor… Forvet var, sürekli üzerine koyuyan Sörloth. Sol açık, müthiş oyuncu Nwakaeme. Ekuban, Abdülkadir olsa oynayacak. Yılların forvet arkası Sosa. 23 gol atıyor, bakıyorsun Ünal Hoca’ya orta sahanın ortasında Hosseini’yi mecburiyetten oynatıyor. Sakatlar düzeldiği zaman ofansif oynamaya devam edecek.

16/16
LİDERE BAKALIM

Orta saha orta saha… Girenler Jailson. Ben planlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Mecburiyetten sakatlıklardan hocaya bir şey diyemiyorum. Ligin 24 puanlı liderine bakalım. Rıza Çalımbay, herkes uyurken neler yapıyor… Erdoğan, Yatabare, Emre Kılınç… Kaç gol atmışlar? Şahane de bekleri var.


Fenerbahçe'nin listesindeki 20'lik Arjantinliyi açıkladılar: Medina'nın alternatifi

Arrow

Fenerbahçe'de Cenk Tosun gelişmesi: Karar çıktı

Arrow

15 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.