Fenerbahçe'de dev harekat!
20.11.2019

1/10
Fenerbahçe iç transferde hata yapmak istemiyor, geçmiş dönemde yapılan yanlışları iyi bilen kulüp, işini sıkı tutuyor. Sarı-lacivertli kulüp hem futbol hem de basketbol şubelerinde sözleşmeleri bitecek olan önemli isimlerle ilgili çalışmalar yapıyor. İlk olarak futbolda Nabil Dirar’ın sözleşmesi 2 yıl uzatıldı.

2/10
Şimdi ise hedefte Ozan Tufan ile Hasan Ali Kaldırım bulunuyor. Başkan Ali Koç ve yönetim; performansı yükselen Ozan Tufan ile A Milli Futbol Takımının sol beklerinden Hasan Ali Kaldırım’ı kaybetmek istemiyor.

3/10
Geçtiğimiz yıllarda 2015 yılında Emre Belözoğlu ve Mert Günok, 2016 yılında da Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibi isimler rakiplere kaptırılmıştı. Emre ve Mert’li Başakşehir, şampiyonluğa oynamış, Gökhan ve Caner’li Beşiktaş ligi şampiyon bitirmişti.

4/10
Bu nedenle en iyi oyuncularını bedelsiz olarak kaybetmeyi artık göze alamayan mevcut yönetim, aynı hataları tekrarlamayı düşünmüyor. Bu nedenle hem kulüp hem de oyuncular açısından en doğru kararların alınması amaçlanıyor.

5/10
Ozan Tufan ile Hasan Ali de sarı-lacivertli kulübü sıkıntıya sokacak bir öneriyi düşünmüyor. Her iki oyuncu da sarı-lacivertli forma altında devam etmek istiyor. Bu nedenle futbolda iç transfer konusunun bilhassa Şubat 2020’ye kadar çözüleceği aktarılıyor.

6/10
Ancak Fenerbahçe’de esas konuşulan konu basketbolda olacak. Sarı-lacivertli kulüpte 2013 yılından beri görevde olan, 5 yıl üst üste Euroleague’de final four oynatan ve 2017’de Avrupa şampiyonluğunu getiren Zeljko Obradovic’in sözleşmesi sona eriyor.

7/10
Avrupa basketbolunun en ünlü ve en başarılı coachlarından biri olan Obradovic’in önemi iyi biliniyor. Hem basketbolda yakalanan geleneğin sürmesi hem de Obradovic’e olan güven nedeniyle sözleşme konusunda pozitif bir bakış açısı sözkonusu.

8/10
Takımın kaptanlarından sözleşmesi sona erecek bir diğer isim Hasan Ali Kaldırım, takım içerisinde herkes tarafından seviliyor. Takımın 2. kaptanı olan Hasan Ali, teknik direktör Ersun Yanal’ın da en güvendiği isimlerden biri. Başkan Ali Koç ve yönetimin her fırsatta profesyonelliği nedeniyle kutladığı tecrübeli sol bek, A Milli Futbol Takımımızın da EURO 2020 yolunda yer alan oyuncularından olmayı başardı. Öte yandan Hasan Ali, 2013-14 sezonunda şampiyonluk yaşayan kadroda da yer almıştı. 30 yaşındaki oyuncu, 2012’den beri Fenerbahçe forması giyiyor.

9/10
Küllerinden doğdu

Sarı-lacivertli takımda bu sezon özellikle Ozan Tufan dikkat çekiyor. Genç oyuncu, hem joker gibi görev alıyor hem de takıma katkı veriyor. A Milli Takım’da da vazgeçilmez olmayı başaran Ozan, Ersun Yanal ve Şenol Güneş idaresinde kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiriyor.

10/10
Şu anda Fenerbahçe’de en istikrarlı isim olan Ozan Tufan, 11 maçta da oynadı. Sağ bek ve orta saha olarak katkı veren 24 yaşındaki yıldız, herkesin güvenini kaptı. Ozan Tufan, 2015 yılında Bursaspor’dan gelmişti.


Fenerbahçe'nin listesindeki 20'lik Arjantinliyi açıkladılar: Medina'nın alternatifi

Arrow

Fenerbahçe'de Cenk Tosun gelişmesi: Karar çıktı

Arrow

15 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.