Vedat Muriç'e sürpriz talip! Fenerbahçe'nin kapısını çalacak
20.11.2019

1/13
Süper Lig'de 11. hafta geride kalırken Fenerbahçe formasıyla 7 gol kaydeden ve 1 de asist üreten Vedat Muriç ile ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanıyor...

2/13
Sarı-lacivertlilerin transferi için ezeli rakibi Galatasaray ile uzun uğraşlar verdiği ve mutlu sona ulaştığı Kosovalı golcü, bu sezon hem Fenerbahçe formasıyla hem de Kosova Milli Takımı ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor...

3/13
Başarılı performansının ardından adı dünya devi kulüplerle anılan Muriç için beklenen oldu.

4/13
Muriç'i yakından takip eden kulüplerden olan Manchester United, Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 6. haftasında oynadığı Aytemiz Alanyaspor maçına scout ekibinden Krsto Kilibarda'yı göndermişti.

5/13
United'ın bu girişiminin ardından İtalyan devi Juventus da Muriç'i yakından takip etmeye başlamıştı.

6/13
Teknik direktör Sarri'nin yönetime Vedat Muriç'in ismini verdiği öğrenilmiş, Juventus scoutlarının ise büyük bir aşama gösteren 25 yaşındaki golcüyü adım adım izlediği biliniyordu.

7/13
VEDAT'A İTALYA'DAN TALİP ÇIKTI

Atletico Madrid ve Tottenham'ın da yakın takibinde olan 25 yaşındaki Muriç'i kadrosuna katmak isteyen mavi-beyazlıların Ocak ayında Fenerbahçe'nin kapısını çalmak için teklif hazırladığı ifade edildi.

8/13
İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Lazio, Muriç'i ara transferde alabilmek için İstanbul'a çıkarma yapacak.

9/13
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Muriç'in teknik direktör Simone Inzaghi'nin aradığı bütün özelliklere sahip olduğu ve sürekli gelişim içinde olduğu vurgulandı.

10/13
İTALYANLAR UMUTLU

İtalyan medyası Fenerbahçe'nin sezon başında 3,5 milyon euroya transfer ettiği ve Vedat Muriç'in piyasa değerinin 8 milyon euro civarında olduğunu yazarken iyi bir teklif hazırlayan Lazio'nun umutlu olduğunun altını çizdi.

11/13
Ancak, Fenerbahçe'nin Muriç'i satmak gibi bir düşüncesi yok. Yaz döneminde Elif Elmas'ı 17 milyon euroya Napoli'ye gönderen sarı-lacivertliler, Vedat'tan en az 20 milyon euro bonservis geliri bekliyor.

12/13
Ama devre arasında bir satış söz konusu değil. Önceliği şampiyonluk olan Fenerbahçe Yönetimi, Vedat Muriç'e gelecek teklifleri sezon sonunda masaya yatıracak.

13/13
Hedeflenen rakamlarını gelmesinde halinde bile Şampiyonlar Ligi hakkı kazanılırsa Vedat'ın kadroda tutulması planlanıyor.


Fenerbahçe'nin listesindeki 20'lik Arjantinliyi açıkladılar: Medina'nın alternatifi

Arrow

Fenerbahçe'de Cenk Tosun gelişmesi: Karar çıktı

Arrow

15 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.