Mourinho'dan Galatasaray mağlubiyeti sonrası flaş karar: 3 isme neşteri vurdu 05.04.2025
1/6
Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Galatasaray mağlubiyetinin ardından takıma neşteri vurmaya hazırlanıyor. Portekizli çalıştırıcının, Trabzonspor maçında 3 futbolcuyu yedek kulübesine çekmesi bekleniyor.
2/6
Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, Süper Lig'de Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak.
3/6
Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jose Mourinho bu karşılaşmada, Galatasaray maçında forma giyen 3 futbolcuyu yedek kulübesine çekmeye hazırlanıyor.
4/6
Sözcü'de yer alan habere göre, Jose Mourinho, Trabzonspor maçında İrfan Can Eğribayat, Talisca ve Çağlar Söyüncü'ye ilk 11'de şans vermeyecek.
5/6
Deneyimli çalıştırıcının bu isimler yerine Livakovic, Mert Müldür ve Dzeko'ya formayı vermesi bekleniyor.
6/6
PFDK'ye sevk edilen Fred'in yerine de Tadic'e şans vermeyi planlayan Mourinho, Szymanski'yi ise 8 numara pozisyonunda oynatmayı düşünüyor.
|