Jose Mourinho'dan sağ bek talebi! Devre arası...
26.09.2024

1/11
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız teknik direktörü Jose Mourinho'nun talebi üzerine takımda sağ bek operasyonu başladı. Sarı lacivertliler, Premier Lig'de Newcastle United forması giyen tecrübeli futbolcu için devreye girdi.

2/11
Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sağ bek arayışı başladı. İngiliz basınında yer alana iddiaya göre; Mourinho, yönetime sağ bek talebini iletti. Devre arası transfer çalışmaları için erkenden düğmeye basan sarı lacivertli yönetim, Mourinho'nun istediği Kieran Trippier için masada. İngilizlerin sıcak gelişme olarak paylaştığı habere göre, harekete geçilen tecrübeli isim için Milan ve Atalanta da devrede.

3/11
Yaz transfer dönemi sona erse de yankıları devam ediyor. Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe için devre arası çalışmaları erkenden başladı. İngiliz basını, sarı lacivertlilerin Kieran Trippier hamlesini resmen duyurdu.

4/11
JOSE MOURINHO, SAĞ İ İSTİYOR

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde çalışmalar ara vermeden sürüyor. Son olarak ligde alınan Galatasaray mağlubiyetinin ardından deneyimli teknik adam, takımını bu mağlubiyeti unutarak yeni bir başlangıç yapmaya teşvik ediyor.

5/11
Öte yandan Fenerbahçe yönetimi ise deneyimli teknik adamın kadro raporunu dikkatle takip ediyor.

Devre arası transfer çalışmalarına erkenden başlayan sarı lacivertli yönetim, Mourinho'nun istediği Kieran Trippier için masada.

6/11
RAKİPLER DE VAR

İngiliz basınının aktardığı bilgiye göre; Premier Lig'de Newcastle United forması giyen tecrübeli futbolcu için Fenerbahçe devrede. Ayrıca Jose Mourinho, bu transferde en güçlü aday durumunda.

7/11
İngilizlerin sıcak gelişme olarak paylaştığı haberde, Trippier'e Milan ve Atalanta talip olsa da Fenerbahçe'nin bu transferi bitirebileceği ifadeleri yer aldı.

8/11
34 yaşındaki sağ bek oyuncusu ise kendisine yapılacak olan teklifler için beklemede. Tecrübeli futbolcu, bu sezon Premier Lig'de 3 maça çıktı.

(Sporx)

9/11
Sol bek pozisyonu için Jayden Oosterwolde'nin duruma göre hareket edecek sarı-lacivertliler, genç futbolcunun olası ayrılığına karşı alternatifini buldu.

10/11
Fenerbahçe, Oosterwolde takımdan ayrılırsa İtalya Serie A ekibi Napoli'de forma giyen tecrübeli sol bek oyuncusu Mario Rui'yi kadrosuna katmak için girişimlere başlayacak.

11/11
Jose Mourinho'nun da takımda görmek istediği Portekizli futbolcu için Oosterwolde ayrılırsa nabız yoklanacak.


Fenerbahçe için galibiyetin şifresi ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde konuğu Union SG: Muhtemel 11

Arrow

Ali Koç'u şaşırtan sunum: Küçük dilimizi yuttuk

Arrow

26 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Mourinho'dan Ali Koç yanıtı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.