Jose Mourinho-İrfan Can Kahveci gerçeği ortaya çıktı!
25.09.2024

1/10
Trendyol Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray'a yenilen Fenerbahçe'de gözler şimdi UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak U.S Gilloise maçına çevrildi. Jose Mourinho'nun İrfan Can Kahveci kararı ise maç öncesi gündeme oturdu. İşte detaylar...

2/10
FENERBAHÇE ÖNÜNE BAKIYOR

Geçtiğimiz hafta sonu evinde ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, yeniden ayağa kalkıyor. Sarı-lacivertli futbolcular, yeniden zirve yarışına devam etmeyi planlıyor.

3/10
RAKİP U.S GILLOISE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında yarın akşam Belçika ekibi U.S Gilloise'yı konuk edecek. Kadıköy'de oynanacak mücadele saat 19.45'te başlayacak.

4/10
GÖRÜNTÜLÜ ANALİZ YAPTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, U.S Gilloise maçı öncesi oyuncularıyla toplantı yaptı. Portekizli teknik direktör, oyuncularına derbideki hatalarını video ile anlattı.

5/10
'BİR AN ÖNCE...'

Tecrübeli hocanın oyuncularına şu sözleri sarf ettiği bildirildi: “Bir an önce bu maçı unutuyoruz. UEFA Avrupa Ligi’ne kazanarak başlayalım.

6/10
'BURAYA ŞAMPİYON OLMAYA GELDİM'

Ben buraya şampiyon olmaya geldim. Tüm futbolcuların elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyorum. Bunu yapmayan, benden formayı asla alamayacak.“

7/10
CENK KULÜBEYE HAPSOLDU

Bu arada Fenerbahçe'de süre alamayan futbolcular dikkat çekmeye devam ediyor. Yaz transfer döneminde Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe'ye imza atan Cenk Tosun, adeta kulübeye hapsoldu. Edin Dzeko ve Youssef En-Nesyri'nin arkasında kalan millî santrfor, bu sezon sadece 54 dakika süre alabildi.

8/10
İRFAN CAN KAHVECİ SÜRPRİZİ!

Öte yandan Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho, millî futbolcu ile ilgili kararını verdi.

9/10
289 DAKİKA

29 yaşındaki kadife ayak, bu sezon Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda toplamda 9 maça çıktı. 1 gol 1 asistle oynayan İrfan Can Kahveci, toplam 289 dakika sahada kaldı.

10/10
İLK 11'E GERİ DÖNÜYOR!

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, yarın akşam oynanacak U.S Gilloise maçıyla yeniden ilk 11'e geri dönecek. Jose Mourinho, millî futbolcuya UEFA Avrupa Ligi'nde şans verecek. İrfan'ın performansına göre ideal ilk 11'e girip giremeyeceği ise merak konusu.


Jose Mourinho'dan takıma net mesaj: "Formayı asla alamayacak"

Arrow

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu mumla aradı

Arrow

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in ilk 4 sırasını verdi: "Mucize bir tahmin değil"

Arrow

Derbinin PFDK sevkleri açıklandı

Arrow

Jose Mourinho'dan Tadic kararı: Beklenen oluyor

Arrow

25 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan 5 isme kesik! Scoutlar 3 ismi de beğenmedi

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Kartal açıklaması: Gerçek dışı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.