Fenerbahçe'nin En-Nesyri görüşmesinde Cengiz Ünder detayı
17.07.2024

1/7
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın, Youssef En-Nesyri transferini bitirmek için İspanya'ya gittiği ileri sürüldü. Sevilla'ya para artı futbolcu formülünün sunulacağı belirtilirken, takasta adı geçen futbolcunun Cengiz Ünder olduğu iddia edildi.

2/7
Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe; dün Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint Maximin'i kadrosuna katmasının ardından şimdi de forvete takviye için harekete geçti.

3/7
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Başkan Ali Koç, asbaşkan Acun Ilıcalı'ya tam yetki verdi. Göreve gelmeden önce, “Bitiremeyeceğim transfer yok“ açıklamasıyla dikkat çeken Ilıcalı, En-Nesyri için final görüşmesini yapmak üzere harekete geçti.

4/7
27 yaşındaki Faslı santrfor için kulübü Sevilla önceki gün, “Avrupa takımlarından birçok ilgi oldu ama henüz bizi memnun eden bir teklif alamadık“ demişti.

5/7
Fenerbahçe'nin dışında İtalya'dan Roma ve Suudi Arabistan'dan da Al Quadisiya'nın talip olduğu futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösteriliyor.

6/7
Bir yıl daha haklarını elinde bulunduran Sevilla ile geçen sezon 41 maça çıkan En- Nesyri, 20 gol-3 asistlik performansa imza atmıştı.

7/7
Acun Ilıcalı'nın transferde mutlu sona ulaşmak için para artı takas teklifini de masaya koyması bekleniyor. Bu isimler arasında da Cengiz Ünder yer alıyor.


19 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'ye derbi öncesi 2 müjde

Arrow

17 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den derbi öncesi Filip Kostic kararı

Arrow

Yazarlardan Fenerbahçe yorumları

Arrow

16 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.