Fenerbahçe, Avrupa'da hangi liglerde oynayabilir? Sadece 2 ihtimal var
29.03.2024

1/9
Fenerbahçe, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olayların ardından 2 Nisan'da olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Sarı-Lacivertliler genel kurulda ligden çekilmeyi gündeme getirecek.

2/9
Öte yandan Fenerbahçe'nin Avrupa'da başka bir ligde yer alması da gündeme geldi. Peki böyle bir durumun gerçekleşme ihtimali ne?

3/9
İşte Hürriyet'in haberine göre tüm olasılıklar...

4/9
İngiltere Premier Lig: İngiltere’de kulüp satın almaya karar verdiğinizde Premier Lig yönetimine paranın kaynağını ve planlarınızı anlatmanız gerekiyor. Örnek olarak Newcastle United aylarca süren görüşmelerin ardından Araplara satılabilmişti.

5/9
İspanya LaLiga: İspanya yasalarına göre ülke dışından herhangi bir takım ulusal ve yerel liglerde yer alamıyor. Bunun tek istisnası Andorra takımları.

6/9
Almanya Bundesliga: Almanya’da takım satın alıp isim değiştirmek mümkün değil. Kurallara göre en alt ligden başlamak gerekiyor.

7/9
İtalya Serie A: İtalya’da kulüp satın alma işlemleri Almanya ile benzer nitelikte. Direkt Serie A’dan başlanamıyor.

8/9
Fransa Ligue 1: Fransa Ligue 1’de kulüpler kâr amacı gütmeyen dernek statüsünde. Dışardan birinin bu organizasyona katılması son derece zorlu prosedürlere uyması şartıyla mümkün.

9/9
Belçika ve Hollanda ihtimali: Belçika ve Hollanda daha esnek kurallara sahip. Bu liglerden takım almak 5 büyük lige göre daha kolay ama orada da istisnai şartların kabul görmesi gerekiyor.


İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

Mourinho: "Kontrolü elden bırakmamalıyız"

Arrow

Tarihin en pahalı derbisi..

Arrow

21 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda?

Arrow

Mourinho'dan derbide o isme özel görev..

Arrow

Dev derbiye geri sayım: Fenerbahçe'de tek eksik var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.