Fenerbahçe'ye Rade Krunic'ten müjde
25.11.2023

1/6
FENERBAHÇE'NİN KRUNIC İNADI BİTMEDİ!
Sezon başında Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Fred ve Cengiz Ünder gibi isimleri kadrosuna katarak iddialı bir takım kuran Fenerbahçe, en çok ihtiyacı olan 6 numara için transfer yapmamıştı. Rade Krunic'i çok isteyen Sarı-Lacivertliler bir türlü İtalyanlar'ın inadını kıramamıştı. Ancak Krunic inadı bitmiş değil...

2/6
PIOLI ENGEL OLMUŞTU
Fenerbahçe’ye Rade Krunic transferi konusunda İtalya’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, sezon başında Boşnak oyuncuyu kadrosuna katmaya çok yaklaşmıştı. Ancak Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, İtalya’da transfer döneminin kapanması nedeniyle bu transfere engel olmuştu.

3/6
MİLAN'LA PAZARLIK MASASINA OTURULACAK
Kanarya, Krunic için yeniden kolları sıvadı. Oyuncu tarafıyla yapılan görüşmeler son derece olumlu geçti. Yönetim şimdi Milan ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre ise Pioli bu kez istese bile bu transfere engel olamayabilir.

4/6
2,5 MİLYON €'YU REDDETTİ
Milan Yönetimi’nin, senelik 2.5 milyon Euro maaşla yeni sözleşme teklif ettiği Rade Krunic, bunu geri çevirmişti. 29 yaşındaki futbolcunun kontratı 2025 yazında sona erecek. İtalyan ekibinin, takımdan ayrılmaya sıcak bakmasının da etkisiyle Krunic’i, sözleşmesinde son seneye girmeden satmayı planladığı belirtildi. Bu nedenle ara transfer döneminde gelecek tekliflerin değerlendirmeye alınacağı öğrenildi.

5/6
PIOLI'NİN JOKERİ
Krunic, Milan’da Pioli yönetiminde 136 resmi maça çıktı. Boşnak yıldız, tecrübeli teknik adamın vazgeçemediği ve joker olarak kullandığı isimlerden biri. Pioli, normalde orta sahada görev yapan öğrencisini zaman zaman sağ bek ve kanatlarda bile oynatmıştı.

6/6
EZZEQUIEL FERNANDEZ'İ İSTİYORLAR
Milan Yönetimi’nin, Krunic’in satılması halinde hemen yerini doldurarak Pioli’nin elini zayıflatmayacağı da belirtildi. İtalyan devi bir süredir Boca Juniors’ın 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ezequiel Fernandez ile ilgileniyor. (Fanatik)


22 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

Mourinho: "Kontrolü elden bırakmamalıyız"

Arrow

Tarihin en pahalı derbisi..

Arrow

21 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda?

Arrow

Mourinho'dan derbide o isme özel görev..

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.