Fenerbahçe'de stoper transferi kararı!
26.10.2023

1/8
FENERBAHÇE'DE SICAK GELİŞME
Trendyol Süper Lig ve Konferans Ligi’nde yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı.

2/8
STOPER TRANSFERİ YAPMAYA KARAR VERDİLER
Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Fenerbahçe devre arası stoper transferi yapmaya karar verdi. Özellikle Serdar Aziz’in ameliyat olması ve Alexander Djiku’nun Afrika Kupası’nda mücadele edecek olmasıyla bu bölgede bir boşluk oluşacak.

3/8
ELİNDE 3 İSİM KALACAK
Kartal’ın elinde Becao, Samet ve Jayden Oosterwolde kalacağı için bu bölgeye transfer yapılması yönünde karar alındı. Bu bölge için bir isim bulunmazken çarpıcı bir gelişme yaşandı.

4/8
BRANCO'NUN DAVETLİSİ OLARAK MAÇI İZLEDİ
Sabuncuoğlu, “Sferico Sports Management'ın sahibi Igor Campenelli, Hatayspor maçında Mario Branco'nun davetlisi olarak tribünde yer aldı” dedi. Fenerbahçe yönetimi, Campenelli’nin menajerlik şirketinde bir oyuncuyu transfer edebilir.

5/8
WILLYAN ROCHA GÜNDEMDE
Bu kapsamda kış transfer döneminde stoper takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin, CSKA Moskova’nın 28 yaşındaki oyuncusu Willyan Rocha'yı gündemine aldığı belirtildi.

6/8
FENERBAHÇE'Yİ TAKİP ETTİ
Ayrıca Sferico Sports Management'ın oyuncularından olan CSKA Moskova forması giyen Brezilyalı stoper Willyan Rocha’nın Fenerbahçe’nin resmi hesabı ve bazı futbolcuları takip etmesi bu iddiaları güçlendirdi.

7/8
SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTİYOR
Transfermarkt’a göre değeri 7 milyon euro olarak gösterilen Willyan Rocha, bu sezon 15 maçta forma giydi, 1 asist yaptı. Futbolcunun 2025 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.

8/8
WILLYAN ROCHA KİMDİR?
Kariyeri boyunca Flamengo, Gremio, Votuporanguense, Cova Piedade, Portimonense ve CSKA Moskova kulüplerinde forma giyen 28 yaşındaki 1.91'lik stoper Brezilyalı stoper Willyan Rocha, toplam 184 maçta 14 gol 12 asist kaydetti. Willyan Rocha, sağ ayağını kullanıyor.


22 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

Mourinho: "Kontrolü elden bırakmamalıyız"

Arrow

Tarihin en pahalı derbisi..

Arrow

21 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda?

Arrow

Mourinho'dan derbide o isme özel görev..

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.