Fenerbahçe'ye 6 numara Portekiz'den!
19.10.2023

1/7
6 NUMARA PLANI
3 kulvarda yoğun maç trafiğine girecek olan Fenerbahçe, diğer yandan transfer çalışmalarını sıklaştırdı. Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in yükselen performansına rağmen devre arası transfer döneminde 6 numaraya takviye yapmayı planlıyor.

2/7
İKİ ADAY VAR
Her kulvarda şampiyonluk hedefleyen ve bu nedenle kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin bu bölge için düşündüğü ise iki isim var...

3/7
LUIS VEYA MUSRATI
Benfica'nın 24 yaşındaki yıldızı Florentino Luis ve SC Braga'nın 27 yaşındaki Libyalısı Al-Musrati…

4/7
PORTEKİZ BASINI DUYURDU
Portekiz basını da Fenerbahçe'nin bu iki oyuncuyla ilgilendiğini duyurdu. A Bola, “Türklerin gözü Benfica ve SC Braga orta saha oyuncularında“ başlığı ile verdiği haberinde şu ifadeleri kullandı: 'Türkiye Ligi'nde 1. sırada yer alan ve Konferans Ligi grup aşamasında mücadele eden Fenerbahçe, orta sahasını defansif özelliklere sahip bir orta saha oyuncusuyla güçlendirmek istiyor ve Portekiz'de forma giyen iki oyuncuyu da yakından takip ediyor.

5/7
İKİSİNDEN BİRİ
Fenerbahçe'nin iki oyuncu için harekete geçtiği ve devre arasında Musrati ile Florentino Luis'ten birini kardosuna katacağı vurgulandı.

6/7
12 MAÇTA OYNADI
Al-Musrati, bu sezon Braga formasıyla tüm kulvarlarda 12 maça çıktı ve 908 dakika sahada kaldı. Libyalı oyuncu, bu karşılaşmalarda takımına 3 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

7/7
LUIS GÖZDEN DÜŞTÜ
Florentino Luis, teknik direktör Roger Schmidt'in gözünden düştü. 7 maçta sadece 302 dakika süre alabilen 24 yaşındaki oyuncu, gol ve asiste imza atamadı. Piyasa değeri 20 milyon euro olan Portekizli orta saha oyuncusunun Benfica ile 2027 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Luis, ön liberoda ve orta sahanın merkezinde görev alıyor.


22 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

Mourinho: "Kontrolü elden bırakmamalıyız"

Arrow

Tarihin en pahalı derbisi..

Arrow

21 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda?

Arrow

Mourinho'dan derbide o isme özel görev..

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.