Spor yazarlarından Fenerbahçe değerlendirmesi
25.08.2023

1/6
YAZARLARIN FENERBAHÇE YORUMLARI
Spor yazarları, Fenerbahçe'nin Twente'yi 5-1 mağlup ettiği maçı köşelerinde değerlendirdi.

2/6
''SAHANIN YILDIZI SZYMANSKI''
Ömer Üründül: ''Sahanın yıldızı Szymanski'ydi. Ferdi her zamanki gibi bitmeyen bir enerji ile oynadı. Kaliteli Fred'in fizik gücünü yükseltmesi lazım. Samuel Osayi çok iyi oynarken İrfan Can da moral depoladı. Gelelim F.Bahçe'nin neden ilk yarıda 11'e 11'de kötü oynamasına; bir defa Batshuayi sırtı dönük oynamayı bilmiyor. Dzeko'nun golcülüğünün yanındaki en büyük özelliği sistemi işleten varyasyonları. Kent ise arkasında Mert Müldür ile hiç oynamamış. Bunlar hep handikaptı. İsmail Kartal'a en önemli tavsiyem bilhassa kritik maçlarda defans bloğuyla oynamayacaksın.'' (Sabah)

3/6
''FENERBAHÇE'DEN FUTBOL KONFERANSI''
Ercan Güven
: ''Kaynak-kalite-vizyon bileşkesi'' Fenerbahçe takımı, gerçek bir ''akıl oyunuyla'' Twente’nin ''hışımlı gençlerini'' dize getirmekle kalmadı, Kadıköy’de çektiği ''Futbol Konferansı'' ile Avrupa’ya mesaj attı: ''Ben de varım!'' Kadıköy’de bitirdiler rakibi. Büktüler. Çökerttiler. Daha iyisi can sağlığı. Rakip 11 kişi başlasa da rövanş daha kolay geçecektir. Çünkü Fenerbahçe’nin “konferansını” dinlediler, kudretini anladılar. Hollanda’da güçlerini kontrol ederek daha dikkatli oynayacaklardır. Orada skora gerek yok zaten. Buradaki yeter! (Milliyet)

4/6
''GOLLERİ SADECE TWENTE'YE ATMADI''
Gürcan Bilgiç
: ''Fenerbahçe keyifle oynamaya başladı. Kahveci'nin iki servisi, Szymanski'nin tabela istikrarı, Fenerbahçe'nin potansiyel havuzunda nelerin olabileceğini de deftere not ettiriyordu. İsmail Kartal, bir makine yaptı. Ali Koç tüm dişlileri en kalitelisinden seçti. Maçın analizini öne koyduklarında kimin neyi daha iyi yapabileceğini görüyorlar. Hamlelerde böyle geliyor. Oyuncuların coşkusu, Tadic ve Dzeko'nun liderliğine, Fred'in “kalbi“ de eklendi. Ferdi tek başına takım gibi. Yedi resmi maç, yedi galibiyet. İsmail Kartal ve takımı beş golü sadece Twente'ye atmadı. Anladınız siz onu…'' (Sabah)

5/6
''FENERBAHÇE RESİTALİ''
Faik Çetiner
: ''İkinci 45 dakika Fenerbahçe resitali şeklinde geçti. Sarı-Lacivertli takımda bu yıl o kadar çok futbol sihirbazı var ki birini durdursan, diğerini durduramıyorsun. Yenilerden Fred, Szymanski, Tadic, Dzeko; eskilerden başta Ferdi, İrfan Can (mükemmel goller attı) Osayi oyunu öyle çabuk ve dikine oynuyorlar ki, rakibin tedbir alması imkansız. Twente karşısında seyrettiğimiz bu oyuncular bu yıla büyük renk katacaklar. Fenerbahçe resitali, tahmin ediyorum ki, bu sezon Avrupa sahnesinde de fazlaca boy gösterip devam edecek.'' (Fanatik)

6/6
''ÜSTÜNLÜK SAĞLAYACAĞI AŞİKAR''
Ertuğrul Oruç
: ''Fenerbahçe takımı her geçen gün oyununu daha çok geliştirerek, hem formunu, hem de taktiksel yönden istenilenleri daha iyi yaparak, rakiplerini daha kolay yenmeye başladığını görüyoruz. Tabi bunda İsmail hocanın önemli bir payı olduğunu unutmayalım. Takımını kısa sürede o kadar iyi tanımış ki, özellikle son maçlarda yapmış olduğu değişikliklerle maçın kazanılması adına resmen damga vuruyor diyebiliriz. Sonuçlara bakıldığında Fenerbahçe takımının, rakiplerine gözdağı vermeye başladığını söyleyebiliriz. Özellikle Kadıköy’de oynanan maçlarda otomatikman üstünlük sağlayacağı aşikardır. Hepsini bir yana koyduğumuzda bu günlerde Fenerbahçe taraftarının iyi ki Fenerbahçeliyim dediğini de duyabiliyorum. (Fanatik)


22 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

Mourinho: "Kontrolü elden bırakmamalıyız"

Arrow

Tarihin en pahalı derbisi..

Arrow

21 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda?

Arrow

Mourinho'dan derbide o isme özel görev..

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.