Fenerbahçe'nin yeni hücumcularının dikkat çeken istatistiği:
23.08.2023

1/7
Yeni sezona iddialı bir kadroyla, şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe'nin yeni hücumcuları Sarı-Lacivertlilere çabuk ısındı.

2/7
Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Cengiz Ünder gibi isimler verdikleri skor katkısıyla dikkat çekiyor.

3/7
EDIN DZEKO | Fenerbahçe'nin 2 yıllık sözleşme imzaladığı Edin Dzeko, Süper Lig'de çıktığı 2 maçta 3 gollük katkı verdi. Avrupa'da ise 2 mücadelede boy gösteren tecrübeli forvet, 1 gol 2 asistle oynuyor.

4/7
DUSAN TADIC | Sarı-Lacivertlilerin yine 2 yıllık kontrat yaptığı Dusan Tadic de Fenerbahçe kariyerine şaşaalı bir giriş yaptı. Ligde çıktığı 2 maçta 1 asistle oynayan deneyimli isim, Avrupa'da ise 4 karşılaşmaya çıkıp 3 gol, 1 asistlik skor katkısı verdi.

5/7
SEBASTIAN SZYMANSKI | Fenerbahçe'nin 4 yıllığına renklerine bağladığı Sebastian Szymanski de Sarı-Lacivertlilere çabuk ısınanlardan. Süper Lig'de 2 maçta 1 gol, 1 asistle oynayan Polonyalı orta saha, Avrupa'da 4 müsabakada formayı terletti ve 2 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı.

6/7
RYAN KENT | Sarı-Lacivertlilere 4 yıllık imza atan Ryan Kent, Süper Lig ve Avrupa'da çıktığı toplam 3 maçta 1 gol, 1 asistle oynuyor.

7/7
CENGİZ ÜNDER | Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi unvanını alan Cengiz Ünder de Sarı-Lacivertlilerdeki macerasına skor katkısıyla başladı. Milli futbolcu, Samsunspor deplasmanında ilk kez sırtına geçirdiği Fenerbahçe formasıyla Edin Dzeko'ya asist yaptı.


22 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

Mourinho: "Kontrolü elden bırakmamalıyız"

Arrow

Tarihin en pahalı derbisi..

Arrow

21 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda?

Arrow

Mourinho'dan derbide o isme özel görev..

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.