Fenerbahçe'de Miguel Crespo düğümü
31.07.2023

1/7
F.BAHÇE'NİN ÇÖZÜMSÜZ KONUSU: CRESPO
Fenerbahçe'de Miguel Crespo sorunu hala çözüme kavuşmadı. İşte Fenerbahçe ile Miguel Crespo arasında yaşananlar...

2/7
İSMAİL KARTAL İLE İKİNCİ ŞANS
Geçen sezon sonunda satışı düşünülen Miguel Crespo, İsmail Kartal'ın gelmesiyle birlikte ikinci bir şans elde etti. İsmail Kartal, 6 aylık bir önceki döneminin yıldızı olan Miguel Crespo ile özel görüşme yaptı ve kendisini kampta görmek istediğini iletti.

3/7
ESKİ FORMUNUN UZAĞINDA
İsmail Kartal, Zimbru maçında ilk 11'de şans verdiği Miguel Crespo'ya güvenini gösterdi ancak Portekizli oyuncunun form durumundan memnun değil. 1.5 sezon önce 12 kilometre koşan, önde baskı yapan, top kapan, kaliteli paslar atan ve takımın dinamosu haline gelen Crespo'nun bu seviyenin çok altında olması İsmail Kartal'ı düşündürüyor.

4/7
“TAKIMDA KAL CRESPO“
İsmail Kartal, yaptığı birebir görüşmelerde Crespo'ya formunu yükseltmesi ve takımda kalması çağrılarını yineliyor. Fenerbahçe de 1 yıl sözleşmesi kalan Crespo'nun bir an önce sözleşme yenilemesini istiyor.

5/7
İMZALAMAZSA SATILACAK
Fenerbahçe yönetimi, her ne kadar İsmail Kartal kalmasını istese de sözleşme yenilememesi durumunda Miguel Crespo'yu elden çıkaracak. 26 yaşındaki orta sahanın bedava gitmesin istemeyen Fenerbahçe yönetimi, yeni sözleşme imzalamaması durumunda gönderileceğini Crespo'ya net şekilde iletti.

6/7
CRESPO'YU DÜŞÜNDÜREN KONU
Miguel Crespo ise yabancı ve kaliteli bir orta saha transferi sonrası yedek konuma düşeceği için oldukça kararsız. Fenerbahçe'nin önerdiği zammın da ötesinde bir rakam isteyen Crespo'yu daha fazla düşündüren konu da kadrodaki yeri...

7/7
1.5 MİLYON EURO'YA ALINDI
2021 yazında 1.5 milyon euro ve yüzde 20 pay ile Estoril Praia'dan transfer edilen Miguel Crespo, Fenerbahçe formasıyla 63 resmi maça çıktı ve 4 gol atıp 6 asist yaptı.


22 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

Mourinho: "Kontrolü elden bırakmamalıyız"

Arrow

Tarihin en pahalı derbisi..

Arrow

21 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda?

Arrow

Mourinho'dan derbide o isme özel görev..

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.