Fenerbahçe'de yaprak dökümü! Tam 15 isim birden
24.07.2023

1/20
Yeni sezon kadro yapılanması için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de yönetim ve teknik heyet yoğun bir mesai harcıyor. Yıldız futbolcuları kadrosuna katan Sarı Lacivertliler'de kadro bir hayli şişmiş durumda. Bundan dolayı Fenerbahçe'de gözler artık takımdan ayrılacak oyuncularda.

2/20
Rusya'daki hazırlık kampında mevcut oyuncuları görme şansı bulan Teknik Direktör İsmail Kartal, kararını verdi ve takımdan gönderilmesi gereken isimleri yönetime bildirdi.

3/20
ALİ KOÇ DA SİNYALİ VERMİŞTİ
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç katıldığı bir etkinlikte önemli açıklamalarda bulunurken, bu sene futbolcu satışından 50 milyon euroya yakın gelir beklediklerini söyledi.

4/20
'ALMAK KADAR SATMAK DA ÖNEMLİ'
Fenerbahçe Başkanı konuyla ilgili olarak, “Hiçbir sezonda transfer penceresinin bu kadar erken bir döneminde bu kadar çok nokta atışı yapılmamıştı. Becao'dan sonra herhalde belli bir frene basıp önümüzdeki haftaki maçı atlatıp ondan sonra geri kalan eksiklikleri gidereceğiz. Tabi transfer yapmak kadar satmak da önemli. Elimizdeki futbolculara gerek Almanya'dan gerek Amerika'dan gerek Orta Doğu'da gerek Avrupa'da değişik oyuncularımıza yüksek derecede ilgi var. O da bizi sevindiriyor. Çünkü sadece almakla olmaz, satmanız da lazım. Bu sene tahminim, 45-50 milyon euro bandında satış yaparız diye düşünüyoruz. ifadelerini kullandı.

5/20
İsmail Kartal'ın raporu ve Ali Koç'un açıklamaları sonrası Sarı Lacivertli ekipte kadroda düşünülmeyen isimler ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'de takımdan gitmesi olası isimler...

6/20
Attila Szalai
Fenerbahçe'ye sessiz sedasız bir dönemde gelen Macar savunmacı bir anda taraftarın en sevdiği isimlerden oldu. Ancak Fenerbahçe geçen sezon kalesinde gördüğü goller ve savunma hataları nedeniyle bu kez işini şans bırakmak istemedi. Savunmaya yapılan takviyeler sonrası Attila Szalai de Bundesliga'nın yolunu tuttu. Macar savunmacı Hoffenheim ile transfer görüşmelerini tamamlamak için Almanya'ya gitti.

7/20
Altay Bayındır
Fenerbahçe'de görev aldığı günden bu yana taratışmaların odağında olan Altay Bayındır, bu sezon takımdan ayrılabilir. Özellikle yönetimin Livakovic hamlesi ve Altay yerine bir kaleci bakması böyle bir ayrılığın yaşanabileceğini kanıtlar nitelikte. 25 yaşındaki file bekçisine Avrupa'dan talipler olduğu biliniyor.

8/20
Willian Arao
Fenerbahçe'nin yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen isimlerden Willian Arao, takımdan ayrılmaya hazırlanırken Brezilyalı oyuncunun kulüp arayışında olduğu öğrenildi. Al Hilal’in başına geçen Jorge Jesus’un, tecrübeli oyuncuyu bu kez de orada yanına alacağı öne sürülmüştü ancak henüz teklif gelmedi. Brezilya’dan birkaç kulübün 31 yaşındaki futbolcunun mali şartlarını araştırdığı kaydedildi.

9/20
Serdar Aziz
Yıllardır tecrübesi ile yedek de kalsa forma mücadelesinden vazgeçmeyen Serdar Aziz de ilerleyen yaşı nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılabilir. İşin savunma kısmında hata yapmak istemeyen Sarı Lacivertli kurmaylar her ne kadar tecrübeli futbolcudan memnun olsalar da yakın zamanda bir ayrılığın gerçekleşebileceği gelen haberler arasında.

10/20
Emir Ortakaya
Becao ve Djiku'nun da kadroya katılmasıyla bu sezon Fenerbahçe'de forma şansı bulması zorlaşan genç Emir Ortakaya'nın yeniden kiralanması gündemde. Hem maç formunu arttırması hem de gelecek sezon da kiralıktan döndükten sonra ilk 11'e monte edilmesi kararlaştırılan genç savunmacı yeniden Göztepe'ye dönebilir. İki kulüp görüşmeler sürüyor.

11/20
Diego Rossi
Fiziken ve bitiriciliği konusunda sık sık tartışılan Rossi de İsmail Kartal'ın planları arasında yer almıyor. Ryan Kent transferinin ardından kadroda yer bulması zor olan Uruguaylı futbolcu için hem MLS hem de Brezilya ekipleri teklif yapmak için bekliyor. Fenerbahçe de Rossi için bonservisi yüksek tutuyor.

12/20
Osayi Samuel
Fenerbahçe'de sağ açık ve sağ bek mevkilerinde görev yapan Osayi-Samuel için de kulübe gelen teklifler var. Özellikle yeniden İngiltere'ye dönmek isteyen Nijeryalı futbolcunun bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe'nin hedefi ise Osayi'den iyi bir bonservis kazanmak.

13/20
Emre Demir
Geçtiğimiz sezonun en flaş transferlerinden biri olan ve sezonu da Samsunspor'da kiralık olarak geçiren Emre Demir'in bu sezon da kadroya girmesi zor gözüküyor. Genç futbolcu kalabalık orta saha yarışında tecrübeli isimlerin şu anlık gerisinde kalmış durumda. Fenerbahçe ise Emre Demir'i oynayıp tecrübe kazanması için bu sezon da kiralık gitmesini istiyor.

14/20
Gustavo Henrique
Geçtiğimiz sezon başında zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralık gelen Brezilyalı savunmacı, Jorge Jesus'un bizzat istediği bir isimdi. Ancak Brezilyalı Fenerbahçe'ye adapte olmakta zorlanınca Fenerbahçe de bu sezon elden çıkarmak istiyor. Gustavo Henrique'ye Brezilya'dan taliplerin olması da Fenerbahçe yönetiminin bu konuda elini rahatlatıyor.

15/20
Miguel Crespo
Teknik Direktör İsmail Kartal'ın büyük beklentiler içerisinde olduğu Miguel Crespo'nun performansının kendisini hayal kırıklığına uğrattığı öğrenildi. Kartal'ın Crespo hakkında yönetime verdiği raporda oyuncunun mental anlamda iyi olmadığı ve performansından memnun kalmadığını ilettiği bildirildi.

16/20
Serdar Dursun
Dzeko, Umut Nayir ve Batshuayi'nin arkasında 4. forvet durumuna gelen Serdar Dursun da ayrılık kararı alabilir. Fenerbahçe'ye transfer olduğunda ve saha içerisinde gösterdiği performansla beğenileri kazanan Serdar Dursun'a hem Süper Lig'den hem de Alman ekiplerinden teklifler var.

17/20
Nazim Sangare
Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Nazim Sangare de Fenerbahçe'de gönderilebilecek isimler arasında. İsmail Kartal'ın bu sezon şampiyonluk yarışında daha hazır futbolcuları kadrosunda görmek istemesi ve Mert Müldür isminin sık sık geçmesi, tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'deki günlerini sayılı hale getirmiş durumda.

18/20
Joao Pedro
Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın elinden aldığı ancak beklentilerin aşağısında kalan Joao Pedro aldığı yüksek maaştan dolayı da Fenerbahçe'nin yollarını ayrımak istediği bir isim. İtalya'da hala gözde isimlerden biri olan ve Türkiye'ye adapte olamayan Brezilyalı futbolcu da ayrılmak istiyor.

19/20
Joshua King
Geçtiğimiz sezon sakatlıklardan dolayı düzenli forma giyemeyen Joshua King de İsmail Kartal'ın planları arasında yer almıyor. Tecrübeli teknik adam sakatlık sorunu olduğu için King'den yararlanamayacağını düşünüyor. Bu nedenden dolayı da Fenerbahçe ile King'in yolları bu sezon başında ayrılabilir.

20/20
Samet Akaydin
Jorge Jesus'un geçen sezon devre arasında takımın görmek istediği isim olarak transfer ettirdiği Samet Akaydin, İsmail Kartal'ın gözüne giremedi. Sakatlığı nedeniyle Rusya kampında da varlık gösteremeyen tecrübeli stoperin yeni adresinin neresi olacağı ise şimdiden merak konusu. (Fanatik)


Mourinho'dan 5 isme kesik! Scoutlar 3 ismi de beğenmedi

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Kartal açıklaması: Gerçek dışı

Arrow

Mourinho sonradan açılıyor! Dikkat çeken istatistik

Arrow

Fenerbahçe taraftarının İrfan Can isyanı!

Arrow

Osayi Samuel'den müjdeli haber! Union Saint Gilloise maçında...

Arrow

Sebastian Szymanski'nin gol orucu

Arrow

Jose Mourinho: 'Sıfırdan başlıyoruz!'

Arrow

Fred: 'Daha hiçbir şey bitmedi!'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.