Fenerbahçe'de gündem 6 numara
24.07.2023

1/8
FENERBAHÇE'DE ÖNCELİK: 6 NUMARA
Fenerbahçe'de en önemli öncelik savunma önünde oynayacak oyuncuya verildi. İşte yaşanan gelişmeler...

2/8
YILDIZ TAKVİYESİ İSTENDİ
Sarı lacivertlilerin hocası İsmail Kartal, kampa başlamadan önce Crespo, Zajc ve Arao'yu görmek istedi. Zajc'ın sözleşme yenilememesi, Crespo'daki çarpıcı form düşüklüğü ve Arao'nun da istenen düzeyde olmaması nedeniyle savunma önüne yeni bir oyuncu takviyesi istendi.

3/8
ARANAN 6'NIN ÖZELLİKLERİ
İsmail Kartal, savunma önünde oynayacak oyuncu için hem kesici özelliğinin üst düzey olmasını hem de ortalama üstü pasörlük meziyetlerinin bulunmasını talep etti.

4/8
DOMINGUEZ'DEN SONRA HJULMAND
Fenerbahçe, bu rapor üzerine öncelikle Bologna'dan Nicolas Dominguez'e gitti. Bologna kulübü ile anlaşma mümkün görünse de Arjantinli oyuncu, kariyerine 5 büyük ligde devam etmek istediğini belirtti. Fenerbahçe, bunun üzerine rotasını yine Serie A'da oynayan bir başka oyuncu olan Morten Hjulmand'a çevirdi.

5/8
FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ
Fenerbahçe, kadrosundaki Joao Pedro'yu transfer etmek isteyen Hjulmand'ın kulübü Lecce'ye önerisini sundu. Joao Pedro'ya 5 milyon euro bonservis belirleyen Fenerbahçe, üzerine 10 milyon euro daha ekleyip Lecce'ye teklifini iletti.

6/8
LECCE'NİN TALEBİ NET: 20
Lecce yönetimi, Fenerbahçe'nin teklifi karşısında sözleşmesi 2024'te bitecek olan Hjulmand için 20 milyon euro'luk bonservis beklentilerinin olduğunu ve bu rakamdan aşağı bir satışı düşünmediklerini iletti.

7/8
FENERBAHÇE BASKIYI ARTIRACAK
Fenerbahçe, Lecce'den aldığı bu cevap üzerine pazarlıklarını sürdürme ve Hjulmand'ı renklerine bağlamak için baskıyı artırma kararı aldı.

8/8
HJULMAND'IN KARİYERİ ÇIKIŞTA
Kopenhag altyapısından yetişen Hjulmand, 2018 yazında bedelsiz olarak Avusturya ekibi Admira Wacker'e transfer oldu. 2021 yazında 170 bin euro bedelle Lecce'ye transfer olan 24 yaşındaki Danimarkalı'nın menajerleriğini de Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Brian Nielsen yapıyor. Nielsen daha önce Fenerbahçe'ye Mathias Zanka Jorgensen'i getirmişti.


Mourinho'dan 5 isme kesik! Scoutlar 3 ismi de beğenmedi

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Kartal açıklaması: Gerçek dışı

Arrow

Mourinho sonradan açılıyor! Dikkat çeken istatistik

Arrow

Fenerbahçe taraftarının İrfan Can isyanı!

Arrow

Osayi Samuel'den müjdeli haber! Union Saint Gilloise maçında...

Arrow

Sebastian Szymanski'nin gol orucu

Arrow

Jose Mourinho: 'Sıfırdan başlıyoruz!'

Arrow

Fred: 'Daha hiçbir şey bitmedi!'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.