Fenerbahçe, Miguel Crespo ile yollarını ayırıyor!
21.07.2023

1/8
MİGUEL CRESPO AYRILIYOR!
Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe'de 2023-2024 sezonunda sözleşmesi bitecek olan Miguel Crespo ile ilgili ayrılık kararı alındı. İşte flaş gelişme...

2/8
YENİ TEKLİFİ BEĞENMEDİ
Sarı-lacivertli yönetim, geçtiğimiz aylarda 500 bin euro alan 26 yaşındaki Portekizli futbolcuya yıllık ücretini iyileştirerek yeni teklif yaptı. Fenerbahçe, 1,2 milyon euroluk yeni bir maaş önerdi. Ancak pazarlıklarda anlaşılamadı.

3/8
MAAŞ TALEBİ YÜKSEK BULUNDU
Miguel Crespo, Fenerbahçe'den 2 milyon euroya yakın bir maaş talep etti. Ali Koç ve yönetimi ise bu talebi çok fazla buldu.

4/8
FENERBAHÇE GÖNDERECEK
Görüşmelerin tıkanmasının ardından kısa bir süre önce “Crespo geçen sene performansının altında kaldı. Çok sık ve sürekli oynamadığı için diyebiliriz. Bir senesi kalan oyuncu ya satılır, ya da sözleşmesi uzatılır.“ açıklaması yapan Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal ile de görüştükten sonra veda kararı aldı.

5/8
“KULÜP ARAYIN!“ MESAJI
Fenerbahçe Kulübü, artık Miguel Crespo'yu elden çıkararak bonservis elde etmek istiyor. Avrupa'dan talipleri olan Crespo için Fenerbahçe yönetimi, menajerine “Kulüp arayın“ talimatı verdi.

6/8
10 MİLYON EURO BEKLENİYOR
Portekiz ekibi Estoril'den 1,5 milyon euroya transfer edilen Miguel Crespo için Fenerbahçe yönetimi 10 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli bekliyor.

7/8
GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Transfer kararının ardından görüşmelere başlayan Miguel Crespo'nun menajeri, Portekizli futbolcu için bu ay sonuna kadar transferi gerçekleştirmeyi planlıyor.

8/8
62 MAÇTA 10 GOLE ETKİ
Fenerbahçe'nin Eylül 2021'de 1.5 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 karşılığı bonservisle transfer ettiği 26 yaşındaki orta saha, sarı lacivertli formayla 62 resmi maça çıktı ve 4 gol atıp 6 asist yaptı.


Mourinho'dan 5 isme kesik! Scoutlar 3 ismi de beğenmedi

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Kartal açıklaması: Gerçek dışı

Arrow

Mourinho sonradan açılıyor! Dikkat çeken istatistik

Arrow

Fenerbahçe taraftarının İrfan Can isyanı!

Arrow

Osayi Samuel'den müjdeli haber! Union Saint Gilloise maçında...

Arrow

Sebastian Szymanski'nin gol orucu

Arrow

Jose Mourinho: 'Sıfırdan başlıyoruz!'

Arrow

Fred: 'Daha hiçbir şey bitmedi!'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.