Transferde ortalık karıştı! Dünyaca ünlü yıldızlar takımsız kaldı
20.07.2023

1/20
MOHAMED ELYOUNOUSSİ
Norveç futbolunun en yetenekli isimlerinden olan 28 yaşındaki futbolcu, Southampton'la vedalaştı. Premier Lig'den düşen Kırmızı-Beyazlılar'dan ayrılan 28 yaşındaki futbolcunun Avrupa'dan talipleri var.

2/20
EDEN HAZARD
O bir dönemin en popüler isimlerinden birisi... O Lille ile yaşadığı efsane şampiyonluk sonrasında devlerin paylaşamadığı adam... Chelsea formasıyla şovuna devam eden ardından da 115 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olan yıldız... Evet, o Eden Hazard... Ve şu anda adeta istenmeyen adam misali kulüpsüz!

3/20
MOUSSA DEMBELE
Galatasaray'ın uzun süredir transferi için yoğun mesai harcadığı Fransız futbolcunun da geleceği belirsiz. Lyon'la iplerini koparan 27 yaşındaki futbolcu için Sarı-Kırmızılılar hâlâ ısrarını sürdürüyor. Ancak Dembele'yi isteyen başka ekipler de var.

4/20
DAVİD DE GEA
Tecrübeli kalecinin 12 yıllık Manchester United kariyeri sona erdi. Kırmızı Şeytanlar da İspanyol file bekçisinin yerini Andre Onana ile doldurdu. De Gea ile başta Suudi Arabistan takımları olmak üzere birkaç Avrupa ekibi de temasta.

5/20
ALEX-OXLADE CHAMBERLAİN
Bir dönem İngilizler'in altın çocuğuydu. Hızı, patlamaları ve gücüyle kanatların yıldızıydı. Ancak beklenen potansiyeline hiçbir zaman ulaşamadı. Liverpool'la kontrat yenilemeyen 29 yaşındaki oyuncunun geleceği merak konusu.

6/20
LUCAS MOURA
O da kanatların fırtınasıydı, tutulması çok zor bir isimdi. Brezilyalı oyuncunun da Tottenham'la sözleşmesi sona erdi ve boşa çıktı. Deneyimli oyuncunun da ismi Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe'yle ciddi şekilde anılıyor. Ancak gelen haberlere göre; maaş beklentisi oldukça yüksek.

7/20
WİLFRİED ZAHA
Fenerbahçe taraftarının yolunu gözlediği isim... Sarı-Lacivertliler sezonun sona ermesinin ardından Crystal Palace'la nikah tazelemeyen Zaha'nın gelişini bekliyor. Yapılan pazarlıklarda bir noktaya gelinirken henüz tam anlamıyla anlaşma zemini oluşturulamadı ancak ciddi yol katedildi. Palace, Zaha'yla sözleşme yenilemek isterken hem Avrupa'dan hem de Körfez ülkelerinden 30 yaşındaki oyuncuya ciddi talipler var...

8/20
DAİCHİ KAMADA
Sözleşmesi biten futbolcular arasında piyasa değeri en yüksek isim Japon oyuncu... Alman temsilcisi Frankfurt'la sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri tam 27 milyon Euro... 10 numara mevkiinde görev yapan Kamada geçen sezon oynadığı 47 maçta 16 kez fileleri sarsıp 7 de asist yaptı.

9/20
ISCO
Ayağına top yakışan isimlerden... Sevilla ile Aralık ayında sözleşmesini feshetti ve boşa çıktı. Hatta geçen sezonun devre arasında Konyaspor'la ciddi görüşmeler yaptı fakat anlaşma olmadı. 7 aydır boşta olan İspanyol oyuncunun da yeni adresinin neresi olacağı çok merak ediliyor.

10/20
SERGİO RAMOS
'Tarihin en iyi stoperleri kimlerdir?' sorusunda mutlaka adı söylenecek isimlerin başında gelir. Efsanesi olduğu Real Madrid'le 4'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere sayısız kupa kazanan İspanyol futbolcu son olarak PSG'de görev yaptı. Yıldız oyuncunun da en ciddi talipleri transfer dönemine damga vuran Suudi Arabistan ekipleri...

11/20
SAMUEL UMTİTİ
2016'da Lyon'dan Barcelona'ya transfer olarak performansının ödülünü aldı. Ancak sonrasında o kariyer beklenildiği gibi gitmedi, düşüşe geçti. Geçen sezon İtalyan ekibi Lecce'ye kiralanan Fransız oyuncu, Barça'ya döndü fakat Katalan ekibi de yeni sözleşme vermedi. Böylece Umtiti boşta kaldı.

12/20
JAMES RODRİGUEZ
CV'sinde Real Madrid ve Bayern Münih gibi iki dev, kariyerinde kendisi için toplam ödenen bonservis 148.6 milyon Euro... Katar'ı tercih etti, 2021'de Körfez'in yolunu tuttu. Ancak geçen sezonun devre arasında Komşu Yunanistan'ın dev takımı Olympiakos'a imza attı. Kırmızı-Beyazlılar'da 23 maça çıkıp 5 gol, 6 asistle oynayan Kolombiyalı 10 numara şu an için kendisine kulüp bulamadı.

13/20
TİEMOUE BAKAYOKO
Chelsea, Milan ve Napoli gibi takımların formasını giyen yıldız isim de kulüp arayan futbolculardan... 2017'de 40 milyon Euro'ya Chelsea'ye transfer olduğu dönemin en formda orta sahalarındandı. Ancak onun da kariyeri pek istediği gibi gitmedi, bir basamak daha çıkamadı, bugün ise boşta kaldı.

14/20
ALEXİS SANCHEZ
Geçen sezon başında Galatasaray'ın çok isteyip de kadrosuna katamadığı, hatta transfer döneminde Aslan için etkin rol oynayan Arda Turan'ın 'hayalim' sözleriyle bahsettiği Şilili oyuncu, Marsilya'ya imza atmıştı. 34 yaşındaki futbolcu, çıktığı 44 maçta 18 gol, 3 asistle oynadı. Fransız ekibi, tecrübeli isimle sözleşme yenilemek istese de Sanchez hâlâ imzayı atmadı. Yıldız oyuncunun şu anda da Cim Bom'un gündeminde olduğu biliniyor.

15/20
ADAMA TRAORE
Kaslarıyla tanınan başarılı futbolcunun da 5 yıllık Wolverhampton kariyeri Haziran sonunda sona erdi. 21-22 sezonu devre arasında altyapısından yetiştiği Barcelona'ya kiralanan İspanyol futbolcu, Barça'da kalamadı. Tatilini Kapadokya'da yapan ve adı Türk ekipleriyle anılan 27 yaşındaki futbolcunun da şu anda bonservisi elinde.

16/20
AXEL TUANZEBE
Manchester United, Aston Villa, Napoli ve Stoke City gibi takımların formasını giyen İngiliz stoper de serbest kaldı. Kendisiyle ilgilenen kulüplerle görüşmelere devam ediyor.

17/20
ANDRE AYEW
2018-2019 sezonunda kiralık olarak Fenerbahçe'de forma giyen Ganalı oyuncu da kulüpsüz. Son olarak İngiliz ekibi Nottingham Forest'ın formasını terleten 33 yaşındaki futbolcu henüz hiçbir takımla sözleşme imzalamadı.

18/20
ROSS BARKLEY
Everton'da parladı, 2018'de Chelsea'ye transfer oldu. Ancak Mavililer'deki kariyeri istediği gibi gitmedi. İngiliz oyuncu son olarak Fransız temsilcisi Nice'te görev yaptı.

19/20
JESSE LİNGARD
Manchester United altyapısından yetişti, 1.74'lük boyu ve sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Top ayağına yapışıyordu, dribblingleriyle de rüzgarını hissettiriyordu. Nottingham Forest'fan ayrılan 30 yaşındaki futbolcunun yeni durağı belirsizliğini koruyor.

20/20
YERRY MİNA
1.95'lik boyu ve hava toplarındaki üstünlüğüyle 2018'de Brezilya'dan, Barcelona'ya imza attı. 23 yaşında Katalan devine transfer olan Mina uzun süre zirvede kalamadı, sadece 7 ay sonra 30 milyon Euro'ya Everton'a gitti. Maviler'le olan sözleşmesi sona erince de kulüpsüz kaldı. Tecrübeli oyuncunun da adı Beşiktaş'la anılıyordu. Ancak Kartal, Lyanco transferini gerçekleştirdi.


Mourinho'dan 5 isme kesik! Scoutlar 3 ismi de beğenmedi

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Kartal açıklaması: Gerçek dışı

Arrow

Mourinho sonradan açılıyor! Dikkat çeken istatistik

Arrow

Fenerbahçe taraftarının İrfan Can isyanı!

Arrow

Osayi Samuel'den müjdeli haber! Union Saint Gilloise maçında...

Arrow

Sebastian Szymanski'nin gol orucu

Arrow

Jose Mourinho: 'Sıfırdan başlıyoruz!'

Arrow

Fred: 'Daha hiçbir şey bitmedi!'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.