Arda Güler'in sevgilisi ortaya çıktı! Galatasaray'da forma giyiyor
12.07.2023

1/15
HAYRAN BIRAKTI
Fenerbahçe'deki mükemmel çıkışı ile Avrupa devlerini kendisine hayran bıraktı. Sezon boyunca neden daha fazla süre almadığı tartışılırken yeteneğiyle geçtiğimiz sezona damga vurdu.

2/15
KRİTİK PERFORMANS
Özellikle kritik maçlardaki performansıyla önce çıkan Arda, yaşına rağmen etkin sorumluluk becerisiyle oynadı.

3/15
EMRE BELÖZOĞLU'YLA İMZA
Fenerbahçe'ye profesyonel imzasını, çok sevdiği hocası Emre Belözoğlu ile beraber atarken sevinci ve gururu gözlerinden okunuyordu.

4/15
ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ
Gençlerbirliği altyapısında başlayan serüveni, daha sonra yine Fenerbahçe altyapısında devam etti. A Takımdaki ilk kupasını kazanırken yine yüzünde aynı gurur ve sevinç vardı.

5/15
MİLLİ TAKIM GÜNLERİ
Milli takım kariyeri de onun için son derece iyi başladı. Arda, nerede oynarsa oynasın yeteneğini göstermekten asla çekinmiyordu.

6/15
VİTRİN MAÇI
Galler maçında attığı harika golle, Avrupa basınının zirvesine oturdu. Vitrin maçında, harika bir gol atan Arda Avrupa devlerini peşinden sürüklerken Real Madrid, onu çekip aldı.

7/15
İSPANYA'YA GİTTİ
Barcelona, Milan, Ajax, Benfica gibi takımlarla adı anılıyordu. Ancak Arda'yı, uçağa bindirip İspanya'ya götüren kulüp ise tabii ki Real Madrid oldu.

8/15
İMZAYI ATTI
18'lik yıldız, Real Madrid ile 6 yıllık sözleşmeye imzasını atarken Fenerbahçe'ye de 20 milyon euro artı 10 milyon bonusun yanı sıra bir sonraki satışından da yüzde 20 gibi bir ücret kazandırdı.

9/15
ARDA GÜLER'DEN AÇIKLAMA
Başkan Florentino Perez'in ardından Arda Güler de söz aldı. Genç oyuncu yaptığı açıklamada; “Bugün benim hayatımın en özel günü. Bugüne kadar gelmemde katkısı olan herkese teşekkür ederim. Bugün beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Ben de bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak benim için çok büyük gurur. Herkese çok teşekkür ederim.“ ifadelerini kullandı.

10/15
ANNESİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Tören öncesi Arda Güler'in golleri izletildiği esnada, yıldız oyuncunun annesi gözyaşlarına hakim olamadı. O anlar ekranlara böyle yansıdı.

11/15
BAŞKAN PEREZ'DEN ARDA GÜLER SÖZLERİ
Real Madrid Başkanı Florentino Perez; “Bu önemli günde bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca taraftarı olan Real Madrid kadrosunu güçlendirmek için yeni bir oyuncuya 'Merhaba' diyoruz. Bugün bizim için çok önemli bir gün. Çünkü Real Madrid'de başarılı olmak isteyen genç bir oyuncuyu aramıza katıyoruz. Bugün Arda Güler'i Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak aramızda görmekten çok mutluyuz. Hoş geldin Arda Güler.

12/15
ÖZEL HAYATI
Sporun gündeminin ana konularından olan Arda'nın özel hayatı da oldukça merak edilen bir konu olarak göze çarpıyor. Arda, Galatasaray'ın yıldızıyla sürpriz bir aşk yaşıyor. İşte, çiftin ilk görüntüsü...

13/15
ARDA GÜLER VE SÜRPRİZ AŞK
Arda Güler'in Galatasaray Basketbol Takımı'nın oyuncusu Duru Nayman (18) ile yeni bir aşka yelken açtığı aktarılıyor.

14/15
ÖN SIRADAN TAKİP ETTİ
Duru Nayman; Arda Güler Real Madrid ile sözleşme imzalarken Arda'nın ailesiyle beraber töreni ön sıradan takip etti.

15/15
YENİ BİR AŞK FİLİZLENDİ
Arda Güler ve Duru Nayman'ın şu ana kadar, İspanya'ya girişlerinde çekilmiş fotoğraflarının dışında farklı bir görüntüleri olmasa da sürpriz aşkın ilerleyen süreçlerde daha farklı bir boyutta karşımıza çıkacağı çok açık...


Mourinho'dan 5 isme kesik! Scoutlar 3 ismi de beğenmedi

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Kartal açıklaması: Gerçek dışı

Arrow

Mourinho sonradan açılıyor! Dikkat çeken istatistik

Arrow

Fenerbahçe taraftarının İrfan Can isyanı!

Arrow

Osayi Samuel'den müjdeli haber! Union Saint Gilloise maçında...

Arrow

Sebastian Szymanski'nin gol orucu

Arrow

Jose Mourinho: 'Sıfırdan başlıyoruz!'

Arrow

Fred: 'Daha hiçbir şey bitmedi!'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.