İspanya'da Arda Güler yarışı!
01.07.2023

1/14
ARDA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR
Fenerbahçe forması giyen Arda Güler, Avrupa'nın önemli ekiplerini peşinden koşturmaya devam ediyor.

2/14
REAL MADRID VE BARCELONA
Marca'da yer alan habere göre, Barcelona ve Real Madrid'in, genç oyuncuyu kadrolarına katmak için yoğun çaba sarf ettiği aktarıldı.

3/14
BELİRLEYİCİ GÜNLER
Arda Güler'in sözleşmesindeki feshi maddesinin 17.5 milyon euro olduğu hatırlatıldı ve genç oyuncunun geleceği için önümüzdeki birkaç günün belirleyici olabileceği iddia edildi.

4/14
DECO İSTANBUL'DA
Barcelona'nın, Arda Güler'in trnasferi için önemli bir adım attığı ve sportif direktör Deco'nun transfer İstanbul'a gittiği belirtildi.

5/14
İKNA ETMESİ BEKLENİYOR
Katalan ekibinin, Portekizli spor adamını Arda Güler'i ikna etmesi için görevlendirdiği vurgulandı.

6/14
BARCELONA'NIN TEKLİFİ
İstanbul'a gelen Deco, Arda Güler için Fenerbahçe'ye teklifini sundu. Finansal açıdan zorlu günler geçiren Barcelona, bonservis ücretinin bir kısmını bu yıl, kalan daha büyük kısmını ise 2024 yazında ödeme teklifi sundu.

7/14
1 SEZON DAHA F.BAHÇE'DE
Deco, buna karşılık Arda Güler'in 1 sezon daha Fenerbahçe'de kalmasını önerdi.

8/14
DEĞERLENDİRME YAPILIYOR
Barcelona'nın teklifinin ardından Başkan Ali Koç, Arda ve ailesi ile değerlendirme toplantısı yaptı.

9/14
BAŞKAN LAPORTA'NIN AÇIKLAMASI
Arda Güler'i transfer etmek istediklerini net bir şekilde dile getiren Barcelona Başkanı Laporta, “Deco bugün İstanbul'daydı. La Liga Yönetimi, gelecek sezonun planlamasını yaparken, Finansal Fair-play'i etkilemeden bu süreci yürütmemizi sağlıyor. Arda Güler çok yetenekli bir oyuncu ve transferi bitirmeye çalışıyoruz.“ sözlerini sarf etti. Arda Güler'in uzun zamandır takip edildiğine dikkat çeken Joan Laporta, “Scout ekibimiz uzun zamandır Arda'yı takip ediyor. Deco'nun da bu konuda değerli fikirleri var. Bu transferi gelecek sezon için bitirmek istiyoruz.“ dedi.

10/14
REAL MADRID'İN POLİTİKASINA UYGUN
Real Madrid'in de Arda Güler'i uzun süredir takip ettiğine dikkat çekildi. 18 yaşındaki futbolcunun transferinin, Real Madrid'in son dönemde uyguladığı genç futbolcu transferine uygun olacağı kaydedildi.

11/14
MADRID'İN KİRALAMA PLANI
Real Madrid'in bu transferle ilgili temel sorununun ekonomik değil sportif olduğu vurgulandı. Real Madrid'in elinde orta saha için Brahim Diaz ve Bellingham gibi isimler olduğu bu nedenle Arda Güler için kiralama seçeneğinin de düşünüldüğü ifade edildi. Real Madrid'in planları arasında genç futbolcuyu Avrupa'da iyi bir kulübe kiralamak olduğu öne sürüldü.

12/14
BU YAZ DA REAL'E KATILABİLİR
Öte yandan Real Madrid'in, Arda'nın bu yaz takıma katılma seçeneğini de göz ardı etmediği belirtildi.

13/14
MADRID HEMEN BİTİRMEK İSTİYOR
Real Madrid'e yakın kaynaklardan aktarılan bilgilere göre, İspanyol devinin Arda Güler transferinde süreci çok uzatmayacağı aktarıldı. Real Madrid'in bu transferi önümüzdeki günlerde olumlu ya da olumsuz şekilde sonuçlandırmak istediği ifade edildi.

14/14
10 TEMMUZ'A KADAR BİTİRMEK İSTİYOR
Real Madrid'in yeni sezon için çalışmalara 10 Temmuz'da başlayacağı ve o zamana kadar kadroyu mümkün olduğunca ana hatlarıyla belirlemek istediğinin altı çizildi.


Mourinho'dan 5 isme kesik! Scoutlar 3 ismi de beğenmedi

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Kartal açıklaması: Gerçek dışı

Arrow

Mourinho sonradan açılıyor! Dikkat çeken istatistik

Arrow

Fenerbahçe taraftarının İrfan Can isyanı!

Arrow

Osayi Samuel'den müjdeli haber! Union Saint Gilloise maçında...

Arrow

Sebastian Szymanski'nin gol orucu

Arrow

Jose Mourinho: 'Sıfırdan başlıyoruz!'

Arrow

Fred: 'Daha hiçbir şey bitmedi!'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.