Fenerbahçe'de yeni dönem, yeni plan
27.06.2023

1/6
F.BAHÇE'DE YENİ DÖNEM YENİ PLAN
Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi, temmuz itibarıyla yeniden başlayacak. Sarı lacivertli kurmaylar, İsmail Kartal ile birlikte yeni bir planlama da yaptı.

2/6
TÜM SEZON SAMANDIRA'DA
İsmail Kartal'ın yeniden göreve gelmesi konusunda Ali Koç'a sürekli olarak fikirlerini ileten yöneticiler Ahmet Ketenci ve Selahattin Baki, sezon başı kampı dahil olmak üzere tüm sezonu takımla birlikte geçirecek. Sportif direktör Mario Branco da Samandıra'da sürekli mesai yapacak.

3/6
TRANSFERDE 5'Lİ DÖNEM
Geçen sezon transferde tek yetkili olan ve istekleri gerçekleştirilmeye çalışılan Jorge Jesus yerine 5'li bir sistem olacak.

4/6
KARTAL, KETENCİ, BAKİ, BRANCO VE ALİ KOÇ
Teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte Portekizli sportif direktör Mario Branco, yöneticiler Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci transferin 4 sac ayağı olacak. Ali Koç ise transferin son noktası olacak. Ali Koç, ilgilenilen ve imza aşamasına getirilen oyuncularla ilgili son karar mercii olacak.

5/6
ŞAŞIRTAN TRANSFER RAKAMI
Fenerbahçe'de teknik direktör olarak 1.5 sezon geçiren İsmail Kartal için geçtiğimiz dönemlerde hiçbir oyuncu transfer edilmedi. Zaman zaman transfer isteklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, mali şartlar nedeniyle geri çevrilmişti.

6/6
BU KEZ İSTEKLERİ YAPILACAK
Bu kez İsmail Kartal'ın transfer istekleri harfiyen yerine getirilmeye çalışılacak. Bu konuda Mario Branco da sorumlu olacak.


Mourinho'dan 5 isme kesik! Scoutlar 3 ismi de beğenmedi

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Kartal açıklaması: Gerçek dışı

Arrow

Mourinho sonradan açılıyor! Dikkat çeken istatistik

Arrow

Fenerbahçe taraftarının İrfan Can isyanı!

Arrow

Osayi Samuel'den müjdeli haber! Union Saint Gilloise maçında...

Arrow

Sebastian Szymanski'nin gol orucu

Arrow

Jose Mourinho: 'Sıfırdan başlıyoruz!'

Arrow

Fred: 'Daha hiçbir şey bitmedi!'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.