Fenerbahçe'de sıra Musa Barrow'da!
22.06.2023

1/8
DZEKO'DAN SONRA SIRA ONDA
Transfere hızlı bir giriş yaparak golcü Edin Dzeko'da mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, bir usta golcüyle daha temaslara başladı.

2/8
İTALYA'DAN TRANSFER İDDİASI
Hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvayan sarı-lacivertliler gözünü İtalya'ya çevirdi. Çizme basını, Kanarya'nın transfer operasyonu hakkında flaş bir iddiada bulundu.

3/8
MUSA BARROW İÇİN TEMASLAR BAŞLADI
Sezona sağlam bir hücum hattıyla başlamak istediği belirtilen sarı lacivertlilerin, bu kez de Bologna'nın kanat oyuncusu Musa Barrow için temaslara başladığı yazıldı.

4/8
“GÖRÜŞMELER BAŞLADI“
İtalya basınındaki iddiada “Dzeko'yu satın alma sürecini sonlandıran Fenerbahçe, Serie A'daki atağı için takviye aramaya devam ediyor“ denildi. Haberin devamında da “Türk kulübünün, Boşnak yıldızın yanı sıra, Musa Barrow'u da değerlendiriyor. Hatta görüşmeler bile başladı.“ ifadeleri kullanıldı.

5/8
“TRANSFERİN GERÇEKLEŞME İHTİMALİ YÜKSEK“
Hatta detay da verilerek sarı lacivertlilerin 2025'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak istediği kaydedildi. Son olarak “Bu transferin gerçekleşme ihtimali yüksek. Bologna'nın piyasada Barrow'un yerini alacak birini aramak için gerekli zamanı da var“ yorumu yapıldı.

6/8
BARROW'UN KARNESİ
Barrow'un önemli özelliklerinden biri kolay kolay sakatlanmaması. 24 yaşındaki futbolcu, kariyerinde önemli bir aksama yaşamadı. Geride bıraktığımız sezon ayak bileği problemleri ve gerilme kaynaklı olarak 1 ay sahalardan uzak kalıp 4 maçta forma giyemedi.

7/8
KARİYERİ İTALYA'DA GEÇTİ
24 yaşındaki Barrow şimdiye kadar futbol kariyerini İtalya'da geçirdi. Bologna öncesi Atalanta forması giyen kanat oyuncusu, kulüp kariyerinde 217 resmi karşılaşmaya çıkıp 74 gol, 41 asist üretti. Hiç kırmızı kart görmedi. Gambiya milli takımında da 28 kez görev alıp 5 gol attı.

8/8
GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 11 MİLYON UERO
Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösteriliyor.


Jose Mourinho-İrfan Can Kahveci gerçeği ortaya çıktı!

Arrow

Jose Mourinho'dan takıma net mesaj: "Formayı asla alamayacak"

Arrow

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu mumla aradı

Arrow

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in ilk 4 sırasını verdi: "Mucize bir tahmin değil"

Arrow

Derbinin PFDK sevkleri açıklandı

Arrow

Jose Mourinho'dan Tadic kararı: Beklenen oluyor

Arrow

25 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan 5 isme kesik! Scoutlar 3 ismi de beğenmedi

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.