Arda Güler için 8 seçenek!
15.06.2023

1/9
ARDA GÜLER'İN ÖNÜNDE 8 SEÇENEK
Fenerbahçe'de teknik direktör ve transferden daha önemli olan konu Arda Güler... 18 yaşındaki süper yeteneğin önünde birçok seçenek bulunuyor. İşte bu seçenekler ve son durum...

2/9
FENERBAHÇE
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arda Güler'in her ne olursa olsun en az 1 sezon daha takımda kalmasını istiyor. Arda Güler'e yeni sözleşme önerecek olan Ali Koç, hem önemli oranda zam yapacak hem de sözleşmesindeki 17.5 milyon euro'luk maddeyi kaldırmak isteyecek. Fenerbahçe'nin planı, Arda Güler'in serbest kalma maddesini 35 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 25 olacak şekilde güncellemek. Arda Güler'in ailesi, bu kararı genç oyuncuya bırakmış durumda. Arda Güler de arasının çok iyi olduğu Ali Koç'u üzerek Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyor. Milli takım sonrası Arda Güler ve ailesi, Ali Koç tarafından özel bir akşam yemeğinde ağırlanacak. Transferde en kritik gelişme, bu yemek olacak.

3/9
NEWCASTLE UNITED
Suudi fonunun satın almasıyla birlikte yeni yatırımlar yapan Newcastle, astronomik rakamlarla değil akılcı transferleriyle dikkat çekiyor. Şampiyonlar Ligi biletini de cebine koyan Newcastle, Arda Güler'i projesiyle ikna etmeye çalıştı. Arda'nın aklında en çok yer eden kulüplerden bir tanesi...

4/9
BENFICA
Jorge Jesus'un varlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin maçları Portekiz'de yakından takip edildi ve Arda Güler'in yetenekleri de Portekizliler'in dikkatini çekti. Genç oyuncuları yetiştirip astronomik bedellere satan Benfica, Arda Güler gibi bir yeteneği kaçırmak istemiyor.

5/9
AJAX
Son dönemde Frenkie de Jong, Matthijs De Ligt, Ryan Gravenberch gibi önemli gençleri yetiştiren Ajax'ın sıradaki hedefi Arda Güler'i alıp önemli bir genç yeteneği bünyesine katmak. Mazisiyle ikna edici olan Ajax, Arda Güler'e önemli bir kariyer gelişimi de vaad ediyor.

6/9
BORUSSIA DORTMUND
Her daim genç yetenekler için cazibe merkezi olan Borussia Dortmund, 17 yaşında alıp 19 yaşında 103 + 33 milyon euro bonusla Real Madrid'e sattığı Bellingham sonrası yeni bir proje arıyor. Arda Güler, yeteneğiyle bu projeye en uygun isim olarak nitelendirildi.

7/9
BAYERN MÜNİH
Alman basını, Arda Güler'i zaman zaman Bayern Münih'e yazıyor. Ancak, Alman devinde benzer pozisyonda Jamal Musiala'nın varlığı nedeniyle bu transfer düşük ihtimal olarak görünüyor.

8/9
PARIS SAINT-GERMAIN
Nasser Al Khelaifi, Ali Koç'tan Arda Güler'i istedi. Ancak, PSG'deki yıldızların varlığı ve Fransızlar'ın yetiştirici bir kulüp olmaması nedeniyle bu transferde ihtimal düşük...

9/9
NAPOLI
Fenerbahçe'den Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'yi transfer edip her iki oyuncudan da memnun kalan Napoli, Arda Güler için de istekli. Kvara, Zielinski gibi oyuncuları alıp parlatan Napoli, Arda'yı da dünya sahnesine çıkarmak istiyor. (Sporx)


Jose Mourinho-İrfan Can Kahveci gerçeği ortaya çıktı!

Arrow

Jose Mourinho'dan takıma net mesaj: "Formayı asla alamayacak"

Arrow

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu mumla aradı

Arrow

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in ilk 4 sırasını verdi: "Mucize bir tahmin değil"

Arrow

Derbinin PFDK sevkleri açıklandı

Arrow

Jose Mourinho'dan Tadic kararı: Beklenen oluyor

Arrow

25 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan 5 isme kesik! Scoutlar 3 ismi de beğenmedi

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.