Fenerbahçe'de Wilfried Zaha heyecanı!
23.05.2023

1/8
F.BAHÇE'DE ZAHA HEYECANI!
Fenerbahçe'de Wilfried Zaha heyecanı yaşanıyor. Kanarya gelecek sezon ‘kusursuz’ bir kadro kurmayı planlıyor. Fildişili golcü de sarı-lacivertlilerin önemli hamlelerden biri olacak. 30 yaşındaki yıldızın adı bile camiayı coşturdu.

2/8
ALİ KOÇ VİTES YÜKSELTTİ
Süper Lig'de yıllardır şampiyonluktan uzak olan Fenerbahçe için bu sezon ümitler henüz tükenmedi. Kanarya, son 2 haftaya ezeli rakibi Galatasaray'ın 5 puan gerisinde giriyor. Ankaragücü maçında Cimbom'un takılmasını bekleyecek. Ancak sarı-lacivertlilerin ana hedefi gelecek sezondan itibaren yeniden Türk futbolunun lokomotifliğine soyunmak ve mazisindeki parlak günlerdeki gibi yurdun dört bir yanını sarı-laciverte boyamak. Başkan Ali Koç da vites yükseltmiş durumda.

3/8
BİR SÜREDİR HEDEFTE
Bir süredir hedefte Crystal Palace ile kontratı sezon sonu bitecek olan Wilfried Zaha var.

4/8
MENAJERİ İSTANBUL'A GELMİŞTİ
Menajerliğini yürüten ağabeyi Herve Zaha, geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelip Fenerbahçe- Trabzonspor karşılaşmasını izlemişti.

5/8
TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK
Kanarya maliyeti yüksek oyuncu için tüm şartları zorlamaya hazır. 5 milyon euro'yu aşan bir maaş ve 8 milyon euro imza parası artı imaj hakları teklif edilecek. Zaha'yı ikna için tüm yollar denenecek.

6/8
BATSUAYI DE DEVREDE
Kanarya, Wilfried Zaha'yı ikna etmek için dört bir koldan bastırıyor. Sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi'yi de bu transferde öne sürdü. Belçikalı forvet bir dönem Crystal Palace'ta birlikte aynı formayı terlettiği Zaha'ya İstanbul'u ve Fenerbahçe'yi anlatacak. Fenerbahçe bu müthiş ikiliyi yeniden bir araya getirmeyi planlıyor.

7/8
KOLUNDAN SAKATLANDI
Kanarya'nın Wilfried Zaha'ya olan ilgisi başlamışken tecrübeli oyuncudan şanssız bir fotoğraf geldi. Fildişili futbolcunun kolundan sakatlandığı belirtildi. 30 yaşındaki hücum oyuncusu da uçak içinden kolu atel içinde bir fotoğraf paylaştı. Taraftarlar, “Come to Fenerbahçe“ yorumları yaptı.

8/8
AİLESİ DE GELECEK
Wilfried Zaha'nın ağabeyi Herve Zaha, İstanbul'a bayıldı, F.Bahçe'nin projelerini ikna edici buldu. Sarı- lacivertli kulüp şimdi 30 yaşındaki futbolcunun ailesini şehre davet edecek. Zaha'nın ailesi İstanbul turu yapacak. Boğaz'ın eşsiz güzelliği eşliğinde şehirde birkaç gün geçirecekler. (Sabah)


Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Mourinho'dan Ali Koç yanıtı!

Arrow

Allan Saint-Maximin takımla çalışmalara başladı

Arrow

Amrabat: 'Reaksiyon maçı'

Arrow

Jose Mourinho-İrfan Can Kahveci gerçeği ortaya çıktı!

Arrow

Jose Mourinho'dan takıma net mesaj: "Formayı asla alamayacak"

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.