Arda Güler İngiltere'de gündem oldu: 20 milyon euro
13.05.2023

1/9
İNGİLTERE'DE GÜNDEM OLDU
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, İngiliz basınında gündem oldu. The Shields Gazette, Newcastle United'ın radarında olduğu haberleri çıkan 18 yaşındaki futbolcuyu değerlendirdi.

2/9
“ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR“
Arda Güler'in 18 yaşında olmasına rağmen, şu anda Türk futbolunda adından söz ettirdiği kaydedildi. Ayrıca genç oyuncunun iki kez de Türk Milli Takımı'ndan davet aldığı hatırlatıldı.

3/9
“NEWCASTLE ÇABA HARCAYACAK“
Bayern Münih, Barcelona ve Arsenal gibi kulüplerin bu yaz Arda Güler için harekete geçmesinin sürpriz olmadığı aktaırldı. Ancak Newcastle United'ın da Arda Güler'in transferi için görüşmelerini sürdürdüğü ve transfer döneminin açılmasının ardından genç oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayacağı belirtildi.

4/9
“YETENEĞİ İLE PARLADI“
Arda Güler'in teknik özelliklerine değinildi ve hücuma yönelik bir orta saha oyuncusu olan genç ismin yeteneği ile dikkat çektiğine vurgu yapıldı.

5/9
“KULÜPLERİN İŞTAHINI KABARTIYOR“
Yıldız ismin, 2021 yılında maça çıkarak Fenerbahçe tarihinde forma giyen en genç oyuncu olduğu aktarıldı. Arda'nın ayrıca orta sahanın yanı sıra hücumda da oynayabildiği, bu durumun da potansiyel alıcı kulüplerin iştahını kabarttığının altı çizildi.

6/9
MESUT ÖZİL'İN ÖVGÜSÜ
Ayrıca Fenerbahçe'de kısa bir süre de olsa Arda Güler ile birlikte oynayan Mesut Özil'in, Arda'dan övgüyle bahsettiği ve Arda'nın “dünya yıldızı“ olacağı yönünde açıklamada bulunduğu ifade edildi.

7/9
“2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR“
Arda'nın henüz 18 yaşında olduğu ve gelişmek için önünde çok uzun yılların olduğu kaydedildi. Genç oyuncunun, şimdiden A takım düzeyinde yerel ve Avrupa bazında önemli deneyime sahip olduğu aktarıldı. Arda Güler'in Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesinin olduğu, bu durumun oyuncu için hamle yapacak kulüpler için mali anlamda zorlayıcı faktörlerden biri olabileceği yazıldı.

8/9
“BONSERVİSİ 20 MİLYON EURO“
Ancak Arda'nın sözleşmesinde “Bu sezon 1500 dakika oynamazsa, 5 milyon euro'ya serbest kalır“ maddesinin olduğu öne sürüldü. Arda'nın bu maddede yer alan süreyi bulması durumunda ise bonservisinin 20 milyon euro'ya yükseleceği belirtildi.

9/9
11'İN DEĞİŞMEZ İSMİ OLDU
Arda Güler, sezon başında süre bulmakta zorlansa da ligin son döneminde Fenerbahçe 11'inin değişilmez isimlerinden biri olmayı başardı. Genç futbolcu, bu sezon süre bulduğu 30 maçta 6 gol, 3 asistlik performans sergiledi.


Jose Mourinho'dan sağ bek talebi! Devre arası...

Arrow

Fenerbahçe için galibiyetin şifresi ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde konuğu Union SG: Muhtemel 11

Arrow

Ali Koç'u şaşırtan sunum: Küçük dilimizi yuttuk

Arrow

26 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.