Ali Koç kongreye gitmeli mi? Yazarlardan yorumlar
10.05.2023

1/6
ALİ KOÇ, KONGREYE GİTMELİ Mİ?
Sabah Spor yazarları “Fenerbahçe bu sezon da hedefe ulaşamazsa ne yapmalı? Başkan Ali Koç seçime mi gitmeli yoksa Jesus yerine bir başka hoca ile yola devam mı etmeli?“ sorusuna cevap aradı. İşte cevaplar...

2/6
“ALİ KOÇ'UN EN İYİ BAŞKANLIK DÖNEMİ“
GÜRCAN BİLGİÇ: Jesus'u eleştireceğiz. Forvetlerin birinden vazgeçip, bir orta saha fazla oynasaydı, bu soru da karşımızda olmayacaktı. Fenerbahçe kulüp olarak başarılı bir sezon geçiriyor. Kadın voleybol ve basketbolda öyle. Futbol takımı; Sevilla'yı elinden kaçırdı, kupa ve ligde hâlâ iddialı… Fenerbahçeliler hakemlerin yaptıklarını, özellikle son maçlardaki VAR hakemlerinin kararlarını gördüler. Burada bir karar verilecek; sorun Jesus mu, kadro mu, hakemler mi? Ali Koç beş yıllık süresinin en iyi başkanlık dönemini bu sezon geçirdi. Yeni dönemde Jesus'un kalması sağlanmalı, eksikler tespit edilip, hamle yapılmalı.

3/6
“MONTELLA YA DA PİRLO GELEBİLİR!“
LEVENT TÜZEMEN: Başkan Ali Koç, sezon başında 5 transfer yapacaklarını söyledi ama Jesus'un isteğiyle 10'un üzerinde transfer yaptı. Hangi kulüpte 5 tane santrfor var? Jesus'un eline un, şeker, yağ verildi ama Portekizli hoca bazen tatlıyı yaptı, bazen ayarları tutturamadı. Son 4 şampiyona bakalım, G.Saray, Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor… Bu 4 takım kupayı yerli teknik adamlarla kaldırdı. Başkan Koç, yeni dönemde ya güçlü yerli bir teknik adamla devam etmeli ya da Montella ve Pirlo gibi oyun yapısında kaliteli yabancı bir hocayı getirmeli.

4/6
“KALMAK İSTEMEZ Kİ...“
ALİ GÜLTİKEN: Bu seneki sorun, teknik heyetteydi. Ali Koç'un belki 5 yıllık icraatı anlamında tartışılacak süreci olabilir ama bu sezonu Koç üzerinden değerlendirmek yanlış olur. Burada Jesus'un özellikle derbilerdeki puan kayıpları ve bazı final maçlarındaki oyun seçimleri problem yaşatıyor. Olabilecek bir şeyi yapamaz noktasına gelmek çok acı verici. Ben Jesus'un burada kalmak isteyeceğini düşünmüyorum. Bu kadar iyi başlayıp devam eden bir sezonu kötü bitirmek yönetim açısından da hocaya karşı değişim kararını ortaya çıkartabilir.

5/6
“JESUS İLE YÖNETİM YENİDEN ANLAŞMALI“
İSKENDER GÜNEN: Sezon başlangıcında gerek Avrupa gerekse de Süper Lig'de mükemmel sayılabilecek bir takım vardı. Fakat Giresunspor'a karşı kendi sahasında mağlup olduktan sonra lige verilen Dünya Kupası arasını, Fenerbahçe'nin ritmini kaybetmesinin en büyük nedeni olarak görüyorum. Hâlâ matematiksel olarak şampiyonluk şansı olsa da bu, oynayacağı maçlarda alacağı puandan çok rakibinin yapacağı puan kayıplarına bağlı. Ali Koç nasıl bir karar alır, bunu bilmek kolay değil ancak kişisel düşüncem, Jesus ile tekrar anlaşma yapılması yönünde.

6/6
KONGREYE GİTMELİ
FATİH DOĞAN: Sezon başında Fenerbahçe camiasına hayaller kurduran Jesus, haftalar geçtikçe saplantılarının esiri olmaya, F.Bahçe'ye pranga olmaya başladı. Takımına uyum ve en önemlisi ritim problemi yaşatan Jesus, miadını doldurdu. Fenerbahçe şampiyon olsa bile Jesus'la devam edilmemeli. Fenerbahçe şampiyon olamazsa değil Jesus'un kalması, Sayın Ali Koç'un da devam edebileceğini düşünmüyorum. Hiçbir büyük camia 5. yılında hiç şampiyonluk alamayan bir başkanın arkasında durmaz. Ali Koç'un futboldaki bu istikrarlı başarısızlıkla devam etmesi zor. Etmek istiyorsa da camiadan, kongreden yeni bir güvenoyu alması şart. Bu da olağanüstü kongreyle olur.


Jose Mourinho'dan sağ bek talebi! Devre arası...

Arrow

Fenerbahçe için galibiyetin şifresi ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde konuğu Union SG: Muhtemel 11

Arrow

Ali Koç'u şaşırtan sunum: Küçük dilimizi yuttuk

Arrow

26 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.