Fenerbahçe revire döndü: Oyuncu oyuncu sakatlıklar
28.04.2023

1/22
SAKATLIKLAR BELİNİ BÜKTÜ
Fenerbahçe’de sakatlar kervanına Attila Szalai de katılırken, Sarı-Lacivertli ekipte tam 22 futbolcu en az 1 maçı kaçırmış oldu. Sadece Ertuğrul Çetin, Samet Akaydın, Miguel Crespo ve Serdar Dursun sıkıntı yaşamadı. İşte Kanarya'nın oyuncu oyuncu sağlık raporu...

2/22
ALTAY BAYINDIR
20 Aralık’ta İstanbulspor ile oynanan kupa maçını kaçıran Milli file bekçisi, 10 Nisan’daki Karagümrük mücadelesi sonrası bel fıtığı ameliyatı oldu. Sezonu kapatmış olma ihtimali yüksek.

3/22
LUAN PERES
Sezonun en şanssız isimlerinden biri. 15 Eylül’de Rennes ile oynanan karşılaşmada kale direğine çarparak dizinin arkasından sakatlandı. Luan, Galatasaray derbisinde kadroya döndü, 29 Ocak’taki Kasımpaşa maçında 7 dakika süre aldı. Ardından yine sakatlanan Brezilyalı stoper, son İstanbul mücadelesinde kadroya girdi.

4/22
GUSTAVO HENRIQUE
Adale sakatlığı yüzünden ekim ayının sonu ve kasımda toplam 4 mücadeleyi kaçırdı. Serdar Aziz: Kariyeri boyunca sağlık konusunda sıkıntılı sezonlar geçiren tecrübeli savunmacı, kasığındaki sorun yüzünden ligin ilk 7 haftası ile Slovacko ve Austria Wien eşleşmelerinde görev yapamadı.

5/22
JAYDEN OOSTERWOLDE
Ocak ayında kadroya katılan Hollandalı oyuncu, aşilindeki sorun yüzünden kupada Kayseri ve ligde Beşiktaş ile Karagümrük karşılaşmalarında takımını yalnız bıraktı.

6/22
EZGJAN ALIOSKI
Makedon sol bek, sakatlık nedeniyle farklı dönemlerde toplam 5 maçta forma giyemedi.

7/22
FERDİ KADIOĞLU
Milli yıldız sadece ilk yarıdaki Karagümrük mücadelesinde bağırsak enfeksiyonu nedeniyle oynamadı.

8/22
ATTILA SZALAI
Fenerbahçe’nin biyonik adamı, bu sezon sadece Alanya maçında cezası nedeniyle takımını yalnız bırakmıştı. Szalai, sağ diz yan bağlarındaki ödem ve esneme nedeniyle sahalardan uzak kalacak.

9/22
BRIGHT OSAYI-SAMUEL
Nijeryalı oyuncu, ocak ayındaki Ümraniyespor ve Kasımpaşa maçlarında görev yapamadı.

10/22
MIHA ZAJC
Sloven orta saha oyuncusu, bu sezon ikinci kez kas sakatlığı yaşadı. Zajc şu ana kadar 4 maç kaçırdı.

11/22
WILLIAN ARAO
Tecrübeli oyuncu Avrupa Ligi’nde gruptaki AEK Larnaka karşılaşmalarının yanı sıra ligde ilk yarıdaki Karagümrük ve Ankaragücü mücadelelerinde forma giyemedi.

12/22
İSMAİL YÜKSEK
Bu sezon müthiş bir çıkış yapan 24 yaşındaki oyuncu, Rennes deplasmanı ile ilk yarıdaki Konya ve Kayseri maçlarını kaçırdı.

13/22
LINCOLN HENRIQUE
Jesus’un 10 numaradan sol beke çevirdiği Sambacı, ilk yarıda baldırındaki sıkıntı nedeniyle Sivas ve Giresun maçlarında görev yapamadı. Lincoln, Sevilla ile deplasmanda oynanan karşılaşmada dizindeki çapraz bağlar yırtıldığı için sezonu kapattı.

14/22
MERT HAKAN YANDAŞ
Mert Hakan, sakatlık konusunda en şanssız isimlerden biri. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu farklı dönemlerde toplam 16 maç kaçırdı.

15/22
ARDA GÜLER
Fenerbahçe’nin harika çocuğu, sakatlık nedeniyle kupadaki İstanbul ve ligdeki Trabzonspor mücadelelerinde kadroda yer alamadı. Diego Rossi: Uruguaylı futbolcu, sağlık sorunları yüzünden Avrupa’da Rennes ve Dinamo Kiev ile ilk yarıdaki İstanbulspor karşılaşmalarında takımını yalnız bıraktı.

16/22
İRFAN CAN KAHVECİ
Fenerbahçe kariyeri sakatlıklarla dolu olan Milli futbolcu, bu sezon sağlık anlamında şanslı. İrfan Can, sadece Slovacko eşleşmesi ve ligin ilk 2 haftasındaki Ümraniye ve Kasımpaşa maçlarında oynayamadı.

17/22
EMRE MOR
25 yaşındaki oyuncunun sakatlık nedeniyle kaçırdığı tek maç, bileğindeki sorun yüzünden görev yapamadığı ilk yarıdaki Ankaragücü sınavı.

18/22
JOAO PEDRO
Tecrübeli hücumcu, şanssız isimlerden biri. Gelir gelmez adalesindeki yırtık nedeniyle 7 maç kaçırdı. Pedro, kasımdaki Vallecano maçında hem diz hem de bileğinden sakatlanarak 9 karşılaşmada daha oynayamadı.

19/22
JOSHUA KING
Norveçli golcü, farklı dönemlerde yaşadığı sakatlıklar yüzünden tam 22 mücadelede takımdan ayrı kaldı.

20/22
ENNER VALENCIA
Fenerbahçe’nin bu sezonki gol makinesi olan Ekvadorlu yıldız, dizindeki sakatlığı yüzünden ligin 16. ve 17. haftalarındaki Hatay ve Antalya maçlarında sahaya çıkamadı.

21/22
MICHY BATSHUAYI
Belçikalı golcü, Sevilla ile oynanan rövanş mücadelesinde yaşadığı kasık sakatlığı nedeniyle 1 aydır formasından uzak ancak sahalara dönmeye hazırlanıyor.

22/22
İRFAN CAN EĞRİBAYAT
Şu anda eldivenlerin sahibi olan İrfan Can, sezonun ilk yarısındaki Karagümrük, Sivas ve Giresunspor maçlarını kas sakatlığı nedeniyle kaçırmıştı. (Fanatik)


Jose Mourinho'dan sağ bek talebi! Devre arası...

Arrow

Fenerbahçe için galibiyetin şifresi ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde konuğu Union SG: Muhtemel 11

Arrow

Ali Koç'u şaşırtan sunum: Küçük dilimizi yuttuk

Arrow

26 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.