İrfan Can Eğribayat: "Ali Sami Yen'de şampiyonluk kutlarız"
17.04.2023

1/11
İRFAN CAN EĞRİBAYAT'TAN AÇIKLAMALAR
Fenerbahçe'de ameliyat kararı verilen Altay Bayındır'ın yokluğunda kaleyi devralacak olan İrfan Can Eğribayat, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

2/11
“HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN“
Dün Kadınlarda Avrupa Şampiyonu olan takımımızı tebrik ediyorum. Kardeşim Altay'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şanssız bir sakatlık yaşadı. Hayırlısı olsun hakkımızda.

3/11
“ÇOK GÜZEL BİR ANDI“
Çok güzel bir andı benim için. 1-0 geriye düştükten sonra geri çevirmek daha güzel oluyor. Benim ilk lig maçımdı. 2. gol atıldı, bir anda kulübeye doğru koşmaya başladım. Çok keyifliydi, güzel bir an oldu bizim için.

4/11
“BÖYLE BİR ANI BEKLİYORDUM“
Çok heyecanlıyım. Çok büyük bir takımın kalesini koruma fırsatı geldi. Böyle bir anı bekliyordum. 8.5 ay boyunca hep bekledim. Kalecilere hep böyle fırsatlar geliyor. Sakatlanmasını istemeyiz ama bu bir şans. İyi değerlendirmek istiyorum. İnşallah takım olarak başarılı olabiliriz.

5/11
“UZUN YILLAR OYNAMAK İÇİN GELDİM“
Fenerbahçe'de uzun yıllar oynamak için geldim. Satın alma opsiyonu var. Kalmak isterim. Kulüpler anlaşırsa kalmaktan çok mutlu olacağız.

6/11
“JESUS, FUTBOLA BAKIŞ AÇIMI DEĞİŞTİRDİ“
Jorge Jesus, futbola bakış açımı çok değiştirdi. Ben biraz rahat takılan bir insandım. Göztepe'de son 2 ay takımdan ayrı kaldım. Kilo almıştım, performansımda düşüşler vardı. Ama sağ olsunlar buraya beni aldılar. Hocamız “Çok acil kilo vermelisin“ demişti. Ben 1-1.5 aylık süreçte 10-11 kilo verdim. Kendisi hepimizle iletişim halinde. Ankaragücü maçından önce bana güvendiğini de söyledi. Güzel gidiyor.

7/11
“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN“
Elimizden geleni yapacağız. Çıktığım her maçta mücadelemi vereceğim, bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah benim için iyi geçer ligin son haftaları. Takıma bir katkı verebilirsem ne mutlu bana.

8/11
“ALTAY'IN PATLAYICILIĞI ÇOK İYİDİR“
Ben Altay'la U17 Milli Takım'dan beri çalışıyorum. U18, Ümit Milli Takım'a gittim, yollarımız burada da bir kez daha birlikte oldu. Altay'ın patlayıcılığı çok iyidir, benim orada ufak bir sıkıntım vardı. Ben de o patlayıcılığı yönelik çalışmalar yaptım. Bunları konuştuk. Altay, ülkemiz ve kulübümüz adına çok değerli bir kaleci. Ben de inşallah bu fırsatı iyi değerlendirebilirim

9/11
“HOCAMIZ BİZDEN FAZLA İNANIYOR“
Takım olarak hayallerimiz var. Biz takım olarak çok fazla inanıyoruz. Hocamız bizden de fazla inanıyor. Taraftarımızdan da beklentimiz, bizim kadar inanmaları. Biz bundan sonra kalan maçları kazanabilirsek, rakibimizin elbet puan kaybedeceğini düşünüyorum. Hem kupada hem ligde şansımız var. İnşallah 2 kupayı da alabiririz. Biz takım olarak inanıyoruz.

10/11
“YEDEK KALMAK DA BİR ŞEREFTİR BENİM İÇİN“
Yedek kaleci olarak geldiğimi biliyordum. Ben buraya takıma katkı vermek için geldim. Fırsat gelirse oynamak için. Kulübedeysem, kulübeden destek vermek için. Takımdaki arkadaşlık ortamı da çok iyi. Beni de hemen aralarına aldılar. Yedek kalmak da bir şereftir benim için. Her zaman takıma destek olmaya çalıştım. Şimdi de fırsat geldi, inşallah iyi değerlendirebilirim.

11/11
“G.SARAY'IN EVİNDE KUTLAYABİLİRİZ“
Şampiyon olursak anlamı zaten çok büyük olacak bizim için. Benim de ilk şampiyonluğum olacak, takımdaki birçok oyuncunun da ilk şampiyonluğu olacak. Sezon başında 3 kulvarda da şampiyonluk hedefliyorduk. UEFA'dan şanssız bir şekilde elendik. İddiamızın devam ediyor olması bizim için büyük avantaj. Rakibimiz bir seri yakaladı biz o yüzden geri kalmış gibi olduk ama 7'de 7 yaparsak rakibimizin puan kaybedebileceğini düşünüyorum. Ligin son maçı da rakibimizle. Belki onları orada yenip şampiyonluk kutlayabiliriz. Bu bizim hayallerimizin içinde olan bir durum.


Jose Mourinho'dan sağ bek talebi! Devre arası...

Arrow

Fenerbahçe için galibiyetin şifresi ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde konuğu Union SG: Muhtemel 11

Arrow

Ali Koç'u şaşırtan sunum: Küçük dilimizi yuttuk

Arrow

26 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.