Fenerbahçe'de 21 puan yemini
17.04.2023

1/6
Fenerbahçe'nin 90+6'da gelen golü soyunma odasını coşturdu. Sarı-Lacivertli futbolcular maçtan sonra hep bir ağızdan “7'de 7 yapacağız. Bu hırs bizi zafere götürecek“ dedi.

2/6
F.BAHÇE'DE 21 PUAN YEMİNİ

Fenerbahçe, Ankaragücü engelini 90+6. dakikada Miguel Crespo'nun attığı golle geçerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir galibiyet elde etti.

3/6
ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLEDİLER

Sarı-Lacivertliler'de maçtan sonra büyük bir coşku hakimdi. Fenerbahçeli futbolcular karşılaşma sonrası soyunma odasında hep bir ağızdan şampiyonluk şarkıları söyledi.

4/6
“7'DE 7 YAPACAĞIZ“

Sarı-Lacivertli futbolcular, “Kalan maçlarımızı kazanıp şampiyonluğa uzanacağız. Bizde bu azim, bu istek ve bu kararlılık olduğu sürece kazanamayacağımız maç yok. 7'de 7 yapacağız!“ yorumunda bulundular.

5/6
JESUS'TAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un da Ankaragücü maçı sonrasında oyuncularını soyunma odasında tebrik ettiği ve övgü dolu sözler sarf ettiği öğrenildi.

6/6
“BİR AN OLSUN KAYBEDECEĞİNİZİ DÜŞÜNMEDİM!“

Portekizli teknik adam, “Ankaragücü maçında geriye düşmemize rağmen bir an olsun kaybedeceğimizi düşünmedim. Müthiş bir dönüşe imza attık. Bundan sonrası bizim için artık daha kolay. Kalan 7 maçı da kazanacağınızdan şüphem yok“ dedi. (Takvim)


Jose Mourinho'dan sağ bek talebi! Devre arası...

Arrow

Fenerbahçe için galibiyetin şifresi ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde konuğu Union SG: Muhtemel 11

Arrow

Ali Koç'u şaşırtan sunum: Küçük dilimizi yuttuk

Arrow

26 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.