Yazarlardan Fenerbahçe yorumları
16.04.2023

1/13
YAZARLARDAN DEĞERLENDİRME
Spor yazarları, Fenerbahçe'nin 2-1'lik MKE Ankaragücü galibiyetini değerlendirdi. Yazıların tamamına paragraf sonunda adı verilen gazeteden ulaşabilirsiniz.

2/13
“FARKLI BİR SPOR YAPIYOR GİBİ“
UĞUR MELEKE: “Kadıköy’de ilk devrede sahada 21 kişi top koşturuyor, biriyse onlardan farklı bir spor yapıyor gibiydi. Tribündeki hemen herkes topun ona geleceği anı bekliyor, zira meşin yuvarlağın onun ayağında olduğu saniyeler, bilet için verdiğiniz paranın karşılığı demek. Dün Kadıköy’de iki ayrı film vardı adeta: Biri Fenerbahçe-Ankaragücü maçında yaşananlar. Diğeriyse Arda’nın özel gösterisi. İkinci yarıda yoruldu ama ilk 45’te özel bir solo performans sahneledi genç adam.“ (Hürriyet)

3/13
“90 DAKİKA İYİ OYNAMAK LAZIM“
ERMAN TOROĞLU
: “Fenerbahçe ilk yarıda Arda ile beraber bayağı iyi işler yaptı, iki topları da direkten döndü. Diğer maçlara göre daha hırslı oynadılar. Ama şampiyonluk için 90 dakika iyi futbol oynamak lazım. Ve defansta bu kadar ağır kalmamak lazım.“ (Fotomaç)

4/13
“MUCİZELERLE LİGE TUTUNMAYA DEVAM EDİYOR“
AHMET ÇAKAR
: “İkinci yarı aslında Ankaragücü golü çok daha önce bulabilirdi. Belki de dün gecenin en net gol pozisyonu Ankaragücülü oyuncunun 4-5 metreden vurduğu ve Fenerbahçe kalecisi İrfan Can'ın son anda ayağı ile kurtardığı top. İrfan Can bunu engelledi ama 81. dakikada ne kaleci İrfan Can ne de Szalai, Sow'un golünü engelleyemediler. Fenerbahçe düşe kalka bazen de mucizelerle ligde tutunmaya devam ediyor.“ (Sabah)

5/13
“HALA VAZGEÇMİYORLAR“
GÜRCAN BİLGİÇ
: “Son 20 dakikada tarih yazıldı. 10 dakikası uzatmalar... 81'de yenik duruma düşüp, 10 dakika galibiyetin sevinç yumağı olmak. Şampiyonluk “Gitti“ derken, yeniden yarışa girmek. Fenerbahçe açısından tam bir “Mucizeler“ sezonu yaşanıyor aslında. Rakibi yeniyorlar, hakemi işlemden çıkarıyorlar, hatta kendi taraftarlarıyla bile mücadele ediyorlar. Hala yarıştılar, hala vazgeçmiyorlar.“ (Sabah)

6/13
“ÇİFT SANTRFOR MECBURİYET Mİ?“
ÖMER ÜRÜNDÜL
: “Son dakikalara girilirken Hanousek'in müdahalesine hakem bir penaltı çaldı. Bana göre çok ağır bir karardı. Ama o atmosferde hiç gereği yokken bu tip hareketlerle takımın başına iş açmayacaksın. Sonrasında beraberliğin getirdiği moralle Fenerbahçe takım halinde hırslandı ve sonunda Crespo, galibiyet golünü attı ama mimarı İrfan Can Kahveci'ydi. Maçın geneline baktığımda eleştirilecek iki isim var biri Serdar Dursun biri de yerine giren Pedro. Acaba Jesus çift santrforla oynamaya mecbur mu? Böyle bir mecburiyet mi var!“ (Sabah)

7/13
“ARDA BENİM TALEBEMDİ DEMESİN“
ERCAN GÜVEN: “Fenerbahçe için Kadıköy’de Ankaragücü’nü uzatmalarda güç bela 2-1 mağlup edip, an itibarıyla “faydası belirsiz“ galibiyetten daha önemli bir mesele var teknik direktör ile futbolcu ilişkisi bağlamında. Arda! Sezon sonu mu olur, bir sonraki sezon sonu mu bilinmez ama Jorge Jesus gelecekte buralardan gittiğinde, sakın “Arda benim talebemdi“ demesin kimselere!.. O sırada, Arda, Avrupa futbolunu kasıp kavuracaktır çünkü. Tanışanlar şöhretinde kendine yer arayacaktır. Açıkçası hiç de iyi bir hoca olamadı Arda’ya Jesus... Hem sorarlar adama, “Fenerbahçe gibi dev bir kulüpte bu kadar müthiş bir futbolcuyla nasıl şampiyon olamadın?“ diye.“ (Milliyet)

8/13
“SANTOS'UN GOLÜNÜ HATIRLATTI“
İLKER YAĞCIOĞLU
: “Jesus, geçen haftaki maçtan sonra taraftarlar bizim kadar şampiyonluğa inanmıyor diye bir demeç vermişti. Sebebini merak ediyorsa geceki oyuna baksın. Fenerbahçe geriye düştüğü maçı zor da olsa çevirdi ve yarışın içinde kaldı. Bu gol bana 2010/11 sezonunda Santos'un Gaziantep'e attığı golü hatırlattı.“ (Takvim)

9/13
“MORAL OLARAK NE KATAR GÖRECEĞİZ“
ENGİN VEREL
: “Fenerbahçe, yine sezon başından beri yediği klasik gollerden birini yedi. Sonrasında Ankaragücü geriye fazla yaslanınca 3 puanı bir şekilde kurtardı. Kayıp yaşasaydı bir anlamda yarış bitebilirdi. Bu galibiyet, takıma moral olarak ne katar, onu da göreceğiz...“ (Akşam)

10/13
“ÜRETİM SIKINTISINI ÇÖZMELİ“
OKTAY DERELİOĞLU
: “Maçın geneline bakarsak bu oyun şampiyonluk için yeterli olmasa da 1-0 geri düşülmesine rağmen ortaya konan karakter de Sarı- Lacivertliler için olumlu yanlardan biriydi. Fenerbahçe kalan maçlarda hücumda yaşadığı üretkenlik sıkıntısını çözemez ise 6 puan önündeki Galatasaray'ı yakalaması zor gözüküyor.“ (Takvim)

11/13
“FENERBAHÇE'Yİ İPTEN ALDI“
NİHAT KAHVECİ
: “Kızıyorlar, ıslıklıyorlar maçtan sonra inanılmaz mutluluk yaşıyorlar. Sonra da maç bittikten sonra bu oyunla şampiyon olabilir miyiz bu oyunla diyorlar. Ankaragücü gol atınca Galatasaraylılar sevindi şampiyon oluyor muyuz diye, sonra Crespo durun dedi ve golü geldi, Fenerbahçe'yi ipten aldı“

12/13
“ÖNCEKİ MAÇLARA GEREK YOK“
KEMAL ASLAN
: “Emre Mor 55-60'ta oyundan çıkıyor 11 başlayınca. Arda mecbur bıraktı seni oynamaya. İzlediniz bugün Arda'yı. Scoutlar parça parça oyuncu videosu yapar ya, şu maçtaki görüntülerini alıp koysalar yeterli. Bundan önceki maçlarına gerek yok.“

13/13
“15 DAKİKADA TÜM DUYGULAR DEĞİŞİYOR“
RIDVAN DİLMEN
: “Galatasaray'ın farkı zaten oranın çocuğu orada. Başarısını, kupasını görmüş bir teknik adam. O camianın bu tarz demeçler vermesi çok hoşuma gitti. Fenerbahçe'nin büyük sorunu iletişim problemi. Bugün berabere bitmiş olsaydı sadece bir harf bırakırdım. Her şey bir 15 dakikada değişebiliyor. Taraftarı da anlayabiliyorum. 15 dakikada tüm duygular değişebiliyorum. Onlar da 8 senedir şampiyon olamadıkları için tepki göstermede haklılar. Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı çok az.“


Jose Mourinho'dan sağ bek talebi! Devre arası...

Arrow

Fenerbahçe için galibiyetin şifresi ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde konuğu Union SG: Muhtemel 11

Arrow

Ali Koç'u şaşırtan sunum: Küçük dilimizi yuttuk

Arrow

26 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.