Kralların düellosu: Karagümrük-Fenerbahçe
10.04.2023

1/5
SKORERLERİN MAÇI
Ligin en çok gol atan takımı (63) Fenerbahçe ile en skorer 3. ekip (52) Karagümrük’ün maçı, Türkiye’nin en formda santrforlarının mücadelesine de sahne olacak. (Hürriyet)

2/5
EN GOLCÜ İSİMLER KARŞI KARŞIYA
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda bu akşam oynanacak Vavacars Karagümrük-Fenerbahçe maçı Süper Lig’in en golcü oyuncularını karşı karşıya getirecek.

3/5
VALENCIA, DIAGNE, BORINI
Büyük bir derbi tadında geçmesi beklenen maçta tüm gözler öncelikle, 26 golle krallık yarışında birinci sırada yer alan Enner Valencia ile en yakın takipçileri Mbaye Diagne (16) ve Fabio Borini’nin üzerinde (15) olacak.

4/5
ASİST DE YAPIYORLAR
Üç futbolcu, attıkları gollerin yanı sıra asistleriyle de takımlarına büyük katkı yapıyor. Karagümrük’ün en önemli hücum silahı Borini, 9 gol pasını verirken, Diagne 5 asist üretti. Fenerbahçeli Valencia’nın asist sayısı ise 4.

5/5
BOL GOLLÜ GEÇME İHTİMALİ YÜKSEK
Fenerbahçe’nin 63 golle ligin en skorer takımı olması ve Karagümrük’ün de 52 golle üçüncü sırada yer alması, karşılaşmanın bol gollü geçme ihtimalini yükselten bir başka neden. Ligde 11 maçtır bileği bükülmeyen kırmızı siyahlı takım bu süreçte 5 galibiyet elde ederken, 6 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.


Jose Mourinho'dan sağ bek talebi! Devre arası...

Arrow

Fenerbahçe için galibiyetin şifresi ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde konuğu Union SG: Muhtemel 11

Arrow

Ali Koç'u şaşırtan sunum: Küçük dilimizi yuttuk

Arrow

26 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.