Ezgjan Alioski'den Jorge Jesus'a mesaj!
29.03.2023

1/3
Ne milli takıma giden oyuncular nedeniyle kadronun eksik olması, ne de soğuk ve yağmurlu hava... Beşiktaş derbisinin ilk provasında Sarı-Lacivertliler futbolcuları hiçbir şey durduramadı. Jorge Jesus yönetimindeki antrenman tam anlamıyla kıran kırana geçti. Dar alanda oynanan çift kale maç, resmi karşılaşmaları aratmadı. İkili mücadeleler sert geçti, futbolcular çamur içinde kaldı. Derbi öncesi oyuncularının hırsı, Jesus’u fazlasıyla mutlu etti.

2/3
ALIOSKI'DEN JORGE JESUS'A MESAJ

Fenerbahçe, sezon başında sol beke Ezgjan Alioski’yi transfer etti. Ancak Makedon oyuncu bir türlü Jorge Jesus’un gözüne giremedi. Ferdi Kadıoğlu ve Lincoln, savunmanın solunda daha çok görev yaptı. Ocak ayında ise sol beke Parma’dan Jayden Oosterwolde transfer edildi, Alioski tamamen rotasyon dışında kaldı. Ancak önce Lincoln, ardından Oosterwolde’nin peş peşe sakatlanmasıyla savunmanın solunda yine kriz başladı. Ferdi Kadıoğlu, ilk seçenek gibi görünse de Ezgjan Alioski, Makedonya Milli Takımı’ndaki performansıyla Jorge Jesus’a adeta mesaj gönderdi.

3/3
GÖZ DOLDURDU

31 yaşındaki futbolcu, ülkesinin Malta’yı 2-1 yendiği karşılaşmada 78 dakika sahada kalda. Bu süre içerisinde 91’le en fazla topla buluşan oyuncu olan Alioski, 4 isabetli orta açtı, 3 şut pası verdi, 4 top kaptı ve 12 ikili mücadelenin 6’sını kazandı. Deneyimli sol bek, Faroe Adaları ile oynanan ve 1-0 kazanılan hazırlık mücadelesinde ise 90 dakika süre aldı ve yine takımının en iyilerinden biri oldu. Alioski, Beşiktaş derbisi öncesi formaya aday olduğunu gösterdi.


Jose Mourinho'dan sağ bek talebi! Devre arası...

Arrow

Fenerbahçe için galibiyetin şifresi ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde konuğu Union SG: Muhtemel 11

Arrow

Ali Koç'u şaşırtan sunum: Küçük dilimizi yuttuk

Arrow

26 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.