Yazarlardan Enner Valencia yorumları
07.03.2023

1/6
YAZARLARDAN VALENCIA YORUMLARI
Sabah Spor yazarları, Fenerbahçe'nin bu sezon dikkat çeken bir performans sergileyen golcüsü Enner Valencia ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte o yorumlar....

2/6
“GÖRÜŞMELER YAPILMIŞTIR“
SORU: Fenerbahçe'de Valencia gol atmaya devam ediyor. Kalmak istediğini de ifade ediyor. Ama yönetim bu konuda sessiz. Siz olsanız nasıl bir adım atarsınız?

GÜRCAN BİLGİÇ: Valencia kulüpte çok seviliyor. Hem takım içinde uyumlu hem de sahada her şeyini ortaya koyuyor. Kesinlikle görüşmeler yapılmış, ön teklifler verilmiştir. Daha önemlisi sezon sonundaki tabloya bağlı da bir öngörü olabilir. Yani 'şampiyon olursak rakam da bu olur' gibi.

3/6
“MUTLAKA SÖZLEŞME UZATILMALI“
LEVENT TÜZEMEN: F.Bahçe'nin mükemmel bir golcüsü var. Bazı golcüler yaşlandıkça hantallaşır, ağırlaşır ve reflekslerini kaybeder. Valencia hantal bir golcü değil, atletik yapısıyla çok koşuyor, doğru pozisyon alıyor, rakibin hatalarını kokluyor, kafayla ve ayakla mükemmel gol vuruşu yapıyor. F.Bahçe, Valencia ile sözleşmeyi mutlaka uzatmalı.

4/6
“SESSİZCE HALLETMEK EN DOĞRU YOL“
ALİ GÜLTİKEN: Fenerbahçe'nin Valencia konusunda tereddüt yaşadığını düşünmüyorum. Bu performanstaki bir oyuncuyu hiçbir kulüp elinden kaçırmak istemez. Yönetim tarafında görüntüde bir sessizlik var gibi duruyorsa da ben temasların olduğunu düşünüyorum. Her şeyi kamuoyunun önünde paylaşmak doğru değil. Böyle oyuncularda işi sessizce halletmek en doğru yol.

5/6
“İKNA EDİLMEZSE BÜYÜK SIKINTI OLUR“
ÖMER ÜRÜNDÜL: Fenerbahçe'de sezon başından beri iki çok önemli isim ortaya çıkıyor. Biri Valencia, diğeri Ferdi. Valencia dışında diğer santrforlardan Batshuayi, King, Joao Pedro ve Serdar Dursun'dan beklenen verim alınamıyor. Bu yüzden Valencia, Fenerbahçe için mutlaka elde tutulması gereken bir santrfor. İkna edilmezse büyük sıkıntı olur.

6/6
“BAZI OYUNCULAR VAR Kİ...“
İSKENDER GÜNEN: Bazı oyuncular var ki takımla uyumu üst düzeydedir. Valencia, Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden beri en olumsuz koşullarda bile her zaman takıma katkı yapan bir isim. Atletik özelliği, savunma arkasına yaptığı koşular ve son vuruş yeteneğiyle yokluğunda sorunlar çıkan bir isim olarak görüldü. Önde Valencia gibi 'sorunu çözen' bir oyuncunuz varsa herhalde böyle bir ismi kaybetmek doğru bir yaklaşım olmaz.


Jose Mourinho'dan sağ bek talebi! Devre arası...

Arrow

Fenerbahçe için galibiyetin şifresi ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde konuğu Union SG: Muhtemel 11

Arrow

Ali Koç'u şaşırtan sunum: Küçük dilimizi yuttuk

Arrow

26 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.