Spor yazarları Fenerbahçe için ne dedi? "Geri Döndüler"
30.01.2023

1/6
Para verip bilet almaya değecek adam Arda Güler

Uğur Meleke: Dün Kadıköy’de Valencia golleriyle yıldızlaştı. Ferdi yüksek standardını sürdürdü. Haftalardır istikrarla kötü oynayan Crespo’nun formasını geç de olsa alan Zajc verimliydi. Ancak futbolu seven herkesin dün sahada her hareketini zevkle takip ettiği adam şüphesiz ki Arda Güler’di. Aynen Barcelonalı Gavi gibi yıllardır bu formayı bekliyormuşçasına hazır, 40 senedir Süper Lig’de oynuyormuşçasına olgundu. Üçüncü gol öncesi yaptığı aşırtma “Arda de Souza” işiydi kesinlikle. Nasıl futbol izlemeyi seven herkes Hagi’yi izlemeyi seviyorsa, Sergen’i-Alex’i sahada görünce mutlu oluyorsa, Arda Güler’in de bence sporseverlerde yarattığı his bu. Statta izlemek için para verip bilet almaya değecek adam o... (Hürriyet)

2/6
F.Bahçe'de Valencia gerçeği var!

Ömer Üründül : Fenerbahçe maça hırslı, tempolu ve atak başladı. Ama bu anlayışa rağmen ilk bölümde yeterli üretkenlik yoktu. Bir de bunun yanında taç atışındaki defansif hata sonucunda yenik duruma düştü. Doğal olarak baskı devam etti. Ve Hajradinovic'in büyük hatası sonucu kazanılan penaltıyla önce skora denge geldi. 2 dakika sonra da Ferdi- Valencia iş birliği ile güzel bir golle öne geçildi. Sonrasında bütün saha içi dengeleri Fenerbahçe lehine gelişti. Arka arkaya pozisyonlar ve gollerle adeta gol olup yağdılar. (Sabah)

3/6
Geri döndüler

Gürcan Bilgiç: Maçın 10 dakikası geçtiğinde “Fenerbahçe kazanacak“ dedik. Hem oyun gücü, hem oyuncuların vücut dili, hem de tribünlerin havasından hissediyordunuz bunu. Kasımpaşa öne geçtiğinde bile kimse “panik“ yapmadı. Önceki üç maçta zorlanan takıma bu havayı getiren neydi? Nasıl böyle başkalaştılar, veya geri döndüler. Jesus bir orta saha daha fazla (Arda ) oynamayı tercih etti. Bu neyi sağladı? Pas koridorundan bir kişi daha fazla oldular. Arao ve Zajc'ın seçenekleri arttı. Öndeki ikilinin yardımlaşacağı bir fazla kişi daha vardı. Arda neleri değiştirdi? Arda Güler hepimizin ümit ile baktığı müthiş bir oyuncu. Maça da damgasını vurdu. (Fotomaç)

4/6
Savunma hariç kusursuz Fenerbahçe

Ercan Güven: Savunma tüm takımın işi denir; ispatı Fenerbahçe’nin 24’de yediğidir.İsteyen Kasımpaşa golünün yarısını da şahane oynayıp dört gol atan Valencia’ya yazabilir! Bütün takım önde rakibe basarken uzaktan saçma bir şut çekti Valencia, yetmezmiş gibi Donk’u nişanladı. Defansın bedenine çarpan top uçtu gitti Kasımpaşa’ya kontratak oldu. Aslında iyi oldu Fenerbahçe’nin ilk golü yemesi. Maçın başındaki rehavet dağıldı, savunma teklese de hiç olmazsa hücumda toparlandı. Hem de tüm heybetiyle. (Milliyet)

5/6
Bu yarış uzun sürecek

Oktay Derelioğlu: Galatasaray muazzam bir galibiyet serisi yakaladı ama ligin daha ortasındayız. Sezon sonuna kadar köprünün altından çok su akar. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş lig yarışının sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacaktır. Rakiplerinin kazandığı haftada Fenerbahçe'nin bol gollü galibiyeti takımın öz güvenini artırmıştır. Arka arkaya yapılacak maçlarda Jesus'un yeniden rotasyona başlayacağını düşünüyorum. (Takvim)

6/6
Arda ve Valencia şov

İlker Yağcıoğlu :Kadıköy'de resmen iki oyuncunun şovu vardı. Birincisi 4 gol atan ve oyunun her dakikasında mücadeleyi bırakmayan Valencia, diğeri topu her ayağına aldığında harika işler yapan Arda Güler'di. Dün akşam gördük ki Arda bunu sonuna kadar hak ediyor. Öyle doğru işler yaptı ki, o kadar akıllı top kullandı ki F.Bahçe'nin hücumlarında başrolü oynayan isimler oldu. (Takvim)


Jose Mourinho'dan sağ bek talebi! Devre arası...

Arrow

Fenerbahçe için galibiyetin şifresi ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde konuğu Union SG: Muhtemel 11

Arrow

Ali Koç'u şaşırtan sunum: Küçük dilimizi yuttuk

Arrow

26 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'nun ekibinde ayrılık; işte sebebi

Arrow

Fenerbahçe, A Milli Takım'a oyuncu göndermeyecek!

Arrow

Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.