İşte Jorge Jesus'un diriliş planı
12.01.2023

1/9
JESUS'UN DİRİLİŞ PLANI!
Jorge Jesus ve yönetim, Galatasaray yenilgisi sonrası takımı ayağa kaldıracak stratejiyi belirledi. (Fanatik)

2/9
İDMANLARDA GÜVEN AŞILIYOR
Jesus, derbi biter bitmez takımı etrafına toplayıp sadece bir maç kaybettiklerini dile getirmişti. Portekizli hoca, idmanlarda da, “Nasıl onlar bizi yendiyse, biz de onları deplasmanda yenebiliriz” konuşması yapıyor. Yönetim de Samandıra’yı ziyaret etmeyi planlıyor.

3/9
DERBİDE 'BASKI' HİSSEDİLDİ
Jorge Jesus, haftalardır öğrencilerini derbi baskısı altına sokmamak için elinden geleni yaptı. Galatasaray maçının da diğer karşılaşmalar gibi 3 puan değerinde olduğuna vurgu yaptı. Ancak bu çabaları, sahaya yansımadı. Sarı-Lacivertli oyuncuların rakiplerine göre çok daha gergin oldukları gözlendi.

4/9
“SADECE 1 MAÇ KAYBETTİK, 1 MAÇ“
Jesus, 3-0 biten derbinin hemen ardından takımına moral vermek için futbolcuları etrafına topladı, “Sadece 1 maç kaybettik, 1 maç... Teslim olmak yok. Mücadelemize devam edeceğiz“ dedi.

5/9
“GÜCÜMÜZ, KALİTEMİZ VAR“
Tecrübeli hoca, Gaziantep maçının provalarının başladığı idmanlarda da bol bol takımına konuşma yaptı. Jesus'un üzerinde durduğu konu, “Nasıl onlar bizi Kadıköy'de yendiyse biz de onları deplasmanda yenebiliriz. Bunu yapacak gücümüz de kalitemiz de var. Tek yapmamız gereken bu mağlubiyeti arkamızda bırakarak önümüze bakmak“ ifadelerini kullandı.

6/9
JESUS HEDEFİ GÖSTERDİ: 6'DA 6
Tecrübeli teknik adam, ligde zirveyi yeniden kapmak için öğrencilerine iddialı bir hedef belirledi. Jesus, ligde bay geçecekleri haftaya kadar oynayacakları 6 maçta da oyuncularından zafer bekliyor.

7/9
6 MAÇIN 4'Ü DEPLASMANDA
Sarı-Lacivertliler’de Jorge Jesus, ligde liderliği fazla uzun sürmeden yeniden ele geçireceklerine inanıyor. Ancak Portekizli hoca, bunu başarmaları için yola kayıpsız devam etmeleri gerektiğini öğrencilerine anlattı. Jesus’un belirlediği ilk hedef de son derece iddialı oldu! Tecrübeli teknik adam, ligde bay geçecekleri haftaya kadar çıkacakları 6 maçtan 18 puan istiyor. Fenerbahçe bu süreçte 3’ü İstanbul dışında olmak üzere 4 deplasmana gidecek. Sarı-Lacivertliler, peş peşe Gaziantepspor ve Ümraniye’ye konuk olduktan sonra Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

8/9
YÖNETİMİN GÜVENİ TAM
Başkan Ali Koç’un derbinin hemen ardından yaptığı açıklamanın da takım üzerinde olumlu bir etki yarattığı belirtildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin oyunculara ve teknik ekibe hem moral vermek hem de onlara olan güvenlerini yinelemek için bu hafta Samandıra Tesisleri’ne bir kez daha çıkarma yapacağı öğrenildi. Hedef belli, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bir yenilgiyle tepe taklak olup zirve yarışından kopmamak...

9/9
BAY SONRASI 2 ZOR SINAV
Jesus ve öğrencileri en zor sınavlarından birini sonrasında Adana Demirspor deplasmanında verecek. Kadıköy’de Konyaspor’u ağırlayıp Kayseri’ye gidecek olan Fenerbahçe, 25. haftayı bay geçecek. İşte Jesus, bu sürecin kayıpsız atlatılmasını istiyor. Sonrasında ise Kanarya’yı Alanya deplasmanı ve Beşiktaş derbisi bekliyor.


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.