Ömer Üründül'den Jesus yorumu: "Bu kadar hata yapma lüksü yok"
09.01.2023

1/6
ÖMER ÜRÜNDÜL YAZDI
Sabah Spor yazarı Ömer Üründül, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği maçı yorumladı. İşte o ifadeler...

2/6
“BU KADAR HATA YAPMA LÜKSÜ YOK“
Okan Buruk, Jesus'un yine önde çizgi defanstan vazgeçmeyeceğine inanarak doğru bir hamle ile Gomis'in yerine de santrforda Barış'ı oynatarak 3 sprinter forveti sahaya sürdü. Jesus ise sanki karşısında önemli bir rakip yokmuş gibi sürekli baş ağrıtan çizgi defansı yine sahaya yansıttı. Üstelik bir tekrar üçlüye dönerek. Bir teknik adamın bu kadar hata lüksü yok. Hele hele gol baştan itibaren geliyorum derken hiçbir oyuncu ve düzen değişikliğine gitmedi ilk devrede...

3/6
“MÜKEMMEL BİR TEKNİK ADAMLIK YAPTI“
Fenerbahçe ikinci yarıda bir baskı kurdu ama Galatasaray defansı alan daraltarak yerleşti ve üretkenlik izni vermedi. Fenerbahçe riski alınca da G.Saray sonunda iki gol daha bulup işi bitirdi. Okan Buruk mükemmel bir teknik adamlık yaptı. Kötü oynayan tek futbolcusu dahi yoktu.

4/6
“YİNE HAKLI ÇIKTIM“
Fenerbahçe için söylenecek olumlu bir şey bulamıyorum. Ben inandığım konularda her zaman iddialı eleştiriler yaparım. F.Bahçe 5 puan öndeyken ve kazandığı maçlardan sonra hep Jorge Jesus'u eleştirdim. Yine haklı çıktım!

5/6
“FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNE YAKIŞMIYOR“
Bir çift sözüm de İrfan Can'a; zaten hiçbir şey oynamıyor. Bir de oyuna girdikten sonra katkı vereyim diyeceğine rakibe tekme atarak sahadan da büyük iş yapmış gibi çıktı. Bu Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışmıyor.

6/6
“ATTIĞI TEK GOL YOK“
Jorge Jesus bu çizgi defans eleştirilerine şöyle cevap veriyordu: “Çok pozisyona girdiğim için riski alıyorum.“ İlk yarının önemli maçlarına bakalım, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray.. Fenerbahçe'nin attığı tek gol yok...


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.