Alexander Djiku: "Hayal kırıklığı yaşıyoruz"

07.03.2025

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında ağırladığı İskoç takımı Rangers'a 3-1 yenildi. Maçın ardından Fenerbahçe oyuncuları maçı değerlendirdi.


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında ağırladığı İskoç takımı Rangers'a 3-1 yenildi ve çeyrek finale kalma şansını zora soktu. Fenerbahçe'nin tek golü Djiku'dan geldi.

Maçın ardından Fenerbahçe oyuncuları değerlendirmelerde bulundu.

Alexander Djiku maçın ardından; "Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Şansları değerlendiremedik, rakibe çok fırsat verdik. İkinci maçta iyi bir sonuç almak istiyoruz. Takıma döndüğüm için mutluyum. Ama istediğimiz neticeyi elde edemedik takım olarak. Rövanşta umarım arzu ettiğimiz neticeyi alacağız." dedi.

Dusan Tadic ise; "Böyle bir skoru beklemiyorduk. Çok basit iki gol yedik. İyi bir takımlar. Defansta paylaşım konusunda çok daha iyi olabilirdik. Hata yaptığınızda cezalandırılırsınız. Oraya galibiyet için gideceğiz. İsteğimiz orada turu geçmek." açıklamasında bulundu.

BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Fenerbahçe, Rangers deplasmanına bambaşka çıkacak!

Arrow

Fenerbahçe'de flaş Kostic gelişmesi

Arrow

Bunu hep yapıyor! İşte Mourinho'nun Avrupa kupalarındaki geri dönüşleri

Arrow

Mourinho'nun soyunma odası konuşması ortaya çıktı!

Arrow

Fenerbahçe'de gündem tekrar sağlık heyeti

Arrow

8 Mart 2025 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'den yeni sezon bombası! Mourinho onu istiyor...

Arrow

Fenerbahçe'nin Rangers'ı eleme ihtimali açıklandı

Arrow
FenerKolik © 2013-2025 Bütün hakları saklıdır.