Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Mahmut Uslu’dan Torku Konyaspor Maçı Sonrası Açıklamalar
20.04.2016 - 21:44

Fenerbahçemizin Torku Konyaspor'la yaptığı ve 3-0 galibiyetiyle sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı sonrası Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu a

Fenerbahçemizin Torku Konyaspor'la yaptığı ve 3-0 galibiyetiyle sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı sonrası Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu açıklamalarda bulundu.

Hedef 1 Milyon Üye projesiyle ilgili özellikle bütün illerde Fenerbahçe Evleri yapmak istediklerini belirten Uslu, Fenerbahçe Kongre Üyeleri’ni de yaptıkları işlerden dolayı kutladığını ifade etti ve ligdeki 5 puanlık farkı kapatıp şampiyon olacağımıza inandıklarını sözlerine ekledi.

İlk olarak “Gönül arzu ederdi ki tersi olsun; lig maçında yenseydik, burada tersi olsaydı ama futbol bu” diyen Uslu, bugün açılan Fenerbahçeliler Derneği ile ilgili, “Bugün önemli bir gün Konya için, Fenerbahçelilerin Derneği açıldı. Güzel bir dernek kurmuşlar. İnşallah bürokrasi de Fenerbahçe olduğu için mani olmaz, bu dernek bütün Konyalıların hizmetine girer, yalnız Fenerbahçelilerin değil. Biliyorsunuz Hedef 1 Milyon Üye projesiyle ilgili özellikle bütün illerde Fenerbahçe Evleri yapmak istiyoruz. Fenerbahçe Derneği ve Konya’daki bütün Fenerbahçe Kongre Üyeleri’ni özellikle yaptıkları işlerden dolayı kutluyorum. Önümüzdeki sene de şube olarak daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Konyaspor Başkanının açıklamalarıyla ilgili ise Mahmut Uslu, “Benim bildiğim kadarıyla özellikle Aykut Kocaman’la ilgili bir soru vardı, o sorunun üzerine konuştu. Siz herhalde Konya’nın temsilcisisiniz. Ama öyle konuşmalar olmayacak. “Şampiyonluğu temenni ederim, inşallah siz olursunuz” demek yanlıştır. Biz çok kritik günlerden geçiyoruz. Zaten yensen, şampiyon olsan olmasan çok önemli değil bu saatten sonra. Ama biz 5 puanlık farkı kapatıp şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Görüyoruz ki bazı kişiler kendi içlerinden gelenleri söylüyorlar. Söylesinler ama bir kulüp başkanının bunu söylememesi lazım. Tabii ki bu tepkiyi duydular, bu tepkiyi duydukları için bize de başarılar diliyorlar. Biz de onun üçüncülüğü için, Avrupa’ya gitmesi için bu kadar güzel bir stat yapmış devlet, Konya’ya hediye edilmiş. Konyaspor’un çok güzel taraftarı var. İnşallah onlar Avrupa’da da başarılı olurlar.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Mahmut Uslu
Torku Konyaspor
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam