
20 Mart’ta oynanan Pınar Karşıyaka maçında aşil tendonundan sakatlanan Jan Vesely’nin durumu merak konusu.
20 Mart’ta oynanan Pınar Karşıyaka maçında aşil tendonundan sakatlanan Jan Vesely’nin durumu merak konusu.
İlk önce 6 hafta oynamayacağı açıklanan, ardından 4 hafta salonlardan uzak kalacağı belirtilen Çek yıldızın tedavisi sürüyor.
Vesely’nin 12 ve 14 Nisan’da İstanbul’da oynanacak maçlarda kesin olarak yer almayacağı belirtilirken, 19 ve 21 Nisan’daki rövanşlara az da olsa yetişme ihtimalinin olduğu belirtildi.
ÖMER ONAN İDDİALI!
Fenerbahçe Genel Menacer Yardımcısı Ömer Onan, sezon boyunca iyi oynayarak buralara geldiklerini belirterek, “Geçen yıl da son şampiyon Maccabi’yle eşleşmiştik. Bu sene de son şampiyon Real Madrid ile eşleştik. Real Madrid iyi bir takım, biz de tüm sezon boyunca oynadığımız basketbolla buralara hak ederek geldik. İnanıyorum ki, kendi evimizde kaybetmeyeceğiz ve hak ettiğimiz Final Four’u oynayacağız. Tabi ki Vesely’nin sakatlığı çok önemli ama kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde hiç kimseden çekinmiyoruz” dedi.
